Bemutatkozik a Ronin Fight Academy

Csapatbemutató rovatunk keretében ezúttal a debreceni Ronin Fight Academy mutatkozik be!

Ronin Fight Academy


Sziasztok! Szögyényi László vagyok, a Ronin Fight Academy egyik alapítója. A klubot 2016 márciusában alakítottuk meg hivatalosan öcsémmel, Szögyényi Attilával, Debrecen belvárosában.


Gyerekkorunk óta foglalkozunk különböző erő és küzdősportokkal. Főként MMA, Grappling és K1 szabályrendszerű edzésekkel és versenyeztetéssel foglalkozunk, de hobby edzésekre is van lehetőség thai box és okölvívás területén is. Rövid fennállása óta klubunk versenyzőinek sikerült több aranyérmet szereznie kempo és grappling versenyeken is.


A fentebbieken túl kettlebell, olimpiai súlyemelés és saját testsúlyos edzéseink is vannak. Fizikai edzéseinknél megtalálhatóak a tradicionális súlyemelés és a modern Crossfit elemei egyaránt.


Ha szeretnéd kipróbálni a küzdősportok és az erő világát egy modern, teljesen felszerelt zuhanyzóval és öltözővel ellátott teremben, és szeretnél egy összetartó jó csapat tagja lenni, akkor szeretettel várunk. Akár versenyezni, akár mozogni szeretnél vagy csak szeretnéd megvédeni magad az utcán, itt a helyed.


Fontos még elmondani, hogy itt nem vernek össze az első edzésen. Nálunk mindenki a saját tempójában tud haladni, fokozatosan hozzászokva a harc szellemiségéhez.


Ronin Fight Academy gym


Facebook oldalunk itt található: https://www.facebook.com/ronin.fight.academy.debrecen/