ACB Jiu Jitsu 5 - Nagyágyúk karnyújtásnyira

Újabb mega-eseménnyel örvendezteti meg a jiu jitsu kedvelőit az Absolute Championship Berkut (ACB)! A gála pedig egészen közel, Varsóban lesz május 6-án!


Egy igazán egyszerű receptet követett az ACB vezetősége, amikor megálmodta a varsói gálát. Fogtak ugyanis egy maréknyi sztárt a -95 és +95 kg-os súlycsoportból és beszórták őket a torna jellegű egész estés gálára! Hozzáadva néhány helyi kedvencet, hogy a lengyel közönség is tudjon szurkolni, ne csak a percet ropogtassák.


Ha már említettük őket, akkor nézzünk néhány nevet a jövő heti eseményről. Ott lesz Nicholas Meregali, aki ugye azzal robbant be a köztudatba, hogy szinte friss fekete övesként legyőzte Xande Ribeiro-t. Mellette tatamira lép a teljesség igénye nélkül Vinny Magalhaes, Felipe Pena, Rodrigo Cavaca, Luiz Panza és Joao Gabriel Rocha is.


A nyolcas tornák mellett rendeznek még két Superfightokat is. Mindkét esetben hazai, azaz lengyel jitsusok csapnak majd össze. Láthatjuk a nagy reménységként számon tartott Adam Wardziński-t Mieszko Maciejewski ellen, és a Kuba Watson Witkowski vs Jędrzej Loska párost.


Aki esetleg épp arra jár jövő szombaton, az semmi estere se hagyja ki. Az esemény online is követhető lesz némi fizetség ellenében. Erről bővebben ITT tájékozódhattok.


https://youtu.be/E4k7ELJdzLU