Ütközet után - Fábián Kristóf

A hétvége során Fábián Kristóf Komáromban, szlovák ellenféllel szemben remekelt. Lássuk a részleteket!

Fábián Kristóf


Kristóffal utoljára amatőr bokszmeccse kapcsán beszélgettünk, így többek között emiatt is adta magát, hogy ismét "életjelet" kérjünk felőle és megtudakoljuk alaposabban is, mi újság a Vita Gym háza táján. Következzenek Fábián Kristóf szavai!


ellenfelem.hu: - Először is gratulálunk a győzelemhez! Hogy jött ez a mérkőzés Tomas Drábik ellen? Régóta tudtál róla? Mesélj nekünk egy kicsit!


Fábián Kristóf: - Igazából másfél hete szólt Bányász Adrián, a szövetségi kapitány, hogy beugró lehetnék ezen az amatőr box és profi k1 bunyókat felvonultató gálán. Tudtam, hogy egy nagyon rutinos versenyzőről van szó, aki WMC Youngbloodon, de W5 gálán is szerepelt már.


e: - Láttad már az elején, az első végén, hogy be fogod tudni fejezni? Vagy egyszerűen volt egy nyitány hirtelen és azt használtad ki?


FK: - Éreztem az elejétől, hogy ülnek az ütések. Az első rászámolásnál még kicsit ráfeszültem, éreztem, hogy picit meg is tolom az ütést. Aztán a ko előtt teljesen ellazultam. Megsoroztam lazán pattogva és 2-3-at húztam csak meg a végen, de az pontos volt. Abból már nem tudott felállni.


e: - Kicsit visszakanyarodva. A franciaországi meccsed hogy látod így utólag?


FK: - Nem akarok kifogásokat keresni, de eléggé félre tájékoztattak. Három éve muay thaiban meccsezem és úgy készültem erre a megmérettetésre is, hogy a lábfogás egy engedélyezett technika lesz. Ezt is mondták. Aztán a ringben derült ki, hogy nem szabad. Már az első menetben megintettek, és bevallom, ez lehúzott kicsit. Egyébként nem éreztem volna megoldhatatlannak.


https://www.instagram.com/p/BSmFKJfh5bK

e: - Mi a következő? Láthatunk esetleg májusban, a Kickbox Világbajnokságon?


FK: - Nem nagyon fogok amatőrben indulni az évben. Szeretnék minél több nagy gálán bunyózni, minél többet tapasztalni a külföldi "hangulatból". :)


e: - És mik a kilátások? Van már valami konkrétum esetleg?


FK: - Júniusban és Augusztusban úgy néz ki lesz valami, de még nem mondanék konkrétumokat. Igazából májusban is szívesen bunyóznék. Vagy akár még ebben a hónapban. :D


e: - Még egyszer gratulálunk és reméljük, hogy mihamarabb láthatunk a ringben, magasba emelt kezekkel!


FK: - Köszönöm. Ezúttal szeretném megköszönni a lehetőséget a Hollywood Casino-nak és Horváth Gézának!


https://vimeo.com/212596279