ADCC West Coast Trials – A csillagok háborúja

Izgalmas hétvége elé néznek a brazil jiu jitsu kedvelői. A visszaszámlálás szombat lejár, és elkezdődik az év eddig legjobban várt eseménye az ADCC West Coast Trials!


Anaheim városa ad otthon az ADCC selejtező tornájának a nyugati parton. A show azonban ezúttal sem maradhat el. A torna küzdelmei mellett négy Superfight tüzeli a hangulatot az Arénában most szombaton.


Idén szeptemberben Finnország ad majd otthon az ADCC Világbajnokságnak, melyre folyamatosan zajlanak a selejtezők világszerte. A hétvégi torna lesz az első, ahol nem csupán a belépőt és az utazást lehet megnyerni a győzelemmel, hanem pénzdíjakat is kiosztanak majd. A dobogó legfelső fokáért 1500, a második helyért 1000, míg a harmadikért 500 dollárt fizetnek ki a szervezők.


A nap fénypontja egyértelműen a Superfightok lesznek, közülük is kiemelkedik a Marcus  Almeida „Buchecha” és Rafael Lovato Jr. összecsapása. Mindkettőjüknek van már tapasztalata az ADCC-ben. Almeida 2013-ban súlycsoportjában aranyérmes, abszolútban pedig ezüstérmes helyezéssel végzett. Lovato szintén ugyanekkor súlycsoportjában második lett Romulo Barral mögött, aki akkor Keenan Cornelius-t is legyőzte.


Visszatér a legenda is, Braulio Estima legutóbb épp az ADCC-n versenyzett utoljára, 2013-ban. Braulio a kirobbanó formában lévő Leandro Lo ellen lép majd tatamira. Kíváncsian várjuk, hogy őt is meg tudja-e lepni annyira, mint Andre Galvao-t.


https://youtu.be/um4LjnKkCLg

A NoGi specialista – és 2013 abszolút bajnoka – Roberto Abreu „Cyborg” ugyancsak ott lesz Anaheim-ben. Ő Vinny Magalhães-szel gurul egyet.


A negyedik Superfight szereplői pedig az EBI bajnok, Geo Martinez, azaz „Freakazoid” és az Atos csapatát erősítő Bruno Frazzato.


Mind a négy küzdelem követhető lesz online PPV keretében a FloGrappling oldalon.