Bosznia-Hercegovina Open 2017 - 52 érem!

Bosznia-Hercegovina Open! Öt ország, 45 klub, 428 nevező, több, mint 50 magyar érem! Nézzük a részleteket!

Bosznia-Hercegovina Open lead illusztráció


Bihac városában rendezték meg idén a Bosznia-Hercegovina Opent, 5 ország 45 klubjának 428 nevezőjével. Az Esztergomi Kick-Box SE 9 versenyzővel és Olasz Attila edzővel vágtak neki a viadalnak, amire április 8.-án került sor. Eredményük 9 arany, 3 ezüst és 5 bronz lett.


A PF - Younger cadets női -32 kategóriában első lett Tóth Tekla Enikő, a Beremendi Építők SK versenyzője, aki a PF younger cadets -37 kategóriában is remekelt, hiszen itt bronzot húzott be.


A Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia versenyzője, Bence Gergely a PF - Juniors (férfi) -57 kategóriában remekelt, ahol is aranyat szerzett, míg a -63 kategóriában mindkét első helyet magyar versenyző húzta be. Az első Kajtár Bence (Esztergomi KBSE), a második pedig Bence Gergely lett.


Bence a felnőtt, tehát a PF - Seniors kategória -69kg-os kategóriájában is indult, ahol első lett, -74-ben pedig bronzot szerzett.


A PF - Seniors (male) -89 kategóriában a Beremendi Építők SK versenyzőjének örülhettünk, hiszen Nagy Zsolt bronzot szerzett. A +94-es kategóriában Szekszárdi Sándor húzta be a bronzot, aki szintén a Beremendi csapatot erősíti.


A Controll SE Kick-Box Szakosztály termése 9 arany, 4 ezüst, 3 bronz lett, míg a Beerfort Nyergesújfalu Kick-box SE 6 aranyat, 9 ezüstöt és 1 bronzot gyűjtött be!


Gratulálunk mindenkinek!


/forrás: Facebook, kickboxing-data/