G4 Grappling Liga – Indul az 5. évad

Az ősz beköszöntével újra elindul a versenyszezon is. A G4 Grappling Liga a hagyományos hatvani fordulóval kezdi immáron 5. évadát.

globalgrappling

Hazánk egyik legnépszerűbb versenysorozata a Global Grappling által szervezett G4 Grappling Liga immáron 5. évadát kezdi meg Hatvanban, ami hagyományosan egy Emlékverseny is, tisztelegve azon sporttársaink emléke előtt, akik már nem lehetnek köztünk.


A szervező Global Grappling csapata minden évadban igyekszik valami újítással a versenyek színvonalát emelni. Az előttünk álló 5. évadban sem lesz ez másként.


Az egyik legfontosabb változás az online nevezés, melyről bővebben a Global Grappling honlapján olvashattok.


A hatvani nyitóforduló esetében a nevezéseket szeptember 10-én, szombaton lehet megkezdeni, egészen 21-én, szerdáig bezárólag. Ehhez azonban az online regisztrációt el kell végezni. Lehetőség nyílik egy korrekcióra is, amit még másnap, 22-én lehet megtenni.


A nevezési díjak nem változnak, apróbb korrekció viszont, hogy az Open versenyszámokban is külön nevezési díjat kell fizetni. Ide tartozik még, hogy lehetőségi nyílik egy-egy verseny során csupán csak az Open versenyszámban indulni.


A nyitó forduló időpontja szeptember 24, szombat. Helyszíne a Kodály Zoltán Általános Iskola Tornacsarnoka lesz. Bővebben a versenyről és a részletes versenykiírást ITT találjátok.