W5 Prága - Nagy durranás közeleg

Közeleg a W5 Prága! A "Legends in Prague" október 8-án egészen biztosan nagyot fog szólni!

vidakovics_patrik

A W5 jelenleg teljes mértékben idei 6., prágai, "Legends in Prague” nevezetű gálájukra fókuszál, ami érthető is, hiszen ősszel valószínűleg a nevek és tán egyéb tényezők tekintetében is ez lesz a legnagyobb profi gála Európában.


w5_legends_in_prague-vidakovics_patrik

Nemcsak Dzevad Poturak, Freddy Kemayo, Erkan Varol, Ondrej Hutnik, Catalin Morosanu, Cosmo Alexandre, Andrei Stoica, Nikola Cimesa, Darryl Sichiman lesznek ott, hanem a cseh Matej Penazzal összecsapó Vidákovics Patrik kapcsán érintettek is leszünk magyar részről!


Az október 8.-ai gálát az O2 Arénában tartják majd, ahol a sport rajongói hat superfightot, három címmeccset láthatnak majd. A W5 71kg-os európai bajnoki övéért csap majd össze az orosz Vladislav Tuinov a mindig veszélyes török Erkan Varollal.


https://youtu.be/mLfwbPPnUmk

A 77kg-os cím sorsa a W5 közönsége által már ismert szlovák Vlado Moravcik és az orosz Alim Nabiev között dől majd el. A 75kg-os címért már kicsit jobban meg kell dolgozni, hiszen erről egy négy fős torna keretében döntenek majd. A kétszeres W5 bajnok holland Darryl Sichtman és Cosmo Alexandre az elődöntő keretében találkoznak majd!


A hivatalos (nem ingyenes) stream linkje ITT érhető el.


A teljes fight card:


W5 Prága fight card