IMMAF EB - Kovács Alexandra döntős

Az elődöntőkkel folytatódott tegnap a Nemzetközi MMA Szövetség (IMMAF) Európa-bajnoksága Prágában.

kovacs_alexandra_mma

A hat indulónkból csupán két hölgy versenyzőnk volt már érdekelt a pénteki versenynapon a prágai IMMAF Európa-bajnokságon. Nánási Fatime és Kovács Alexandra lépett ketrecbe a tegnap este 7 órakor lezajlott elődöntőkben.


Nánási Fatime az Joanne Doyle-on át próbált eljutni az Európa-bajnokság mai döntőjébe, ez azonban sajnos nem sikerült. A második menetben az Doyle technikai KO-val behúzta a győzelmet. Fatime így is dobogó legalsó fokára állhat majd fel, és bronzéremmel térhet majd haza Prágából.


Kovács Alexandra sem kapott könnyebb ellenfelet, a svéd világbajnoki ezüstérmes Anette Österberg személyében. A két fejjel magasabb Österberg egy TKO-val jutot az elődöntőbe, míg Szandi egy hátsó fojtással tudta le az ír Dannie Neilan-t. Kettőjük összecsapását pedig itt tekinthetitek meg:


https://youtu.be/3zYcVrezioo

A ma este 7 órakor kezdődő döntők során Szandi ismét svéd ellenfelet kapott, Gabriella Ringblomot. Ringblom igazi veterán már a sportban, és az eredményei sem elhanyagolhatóak. Kétszeres amatőr Világbajnok (2015, 2016), VB ezüst (2014),  EB ezüst (2015).


Nem lesz tehát egyszerű feladat megoldani a svédet, de Szandi sem kell félteni, és nagyon jó formát mutatott eddig Prágában mindkét mérkőzés során.



Este 7 órától szurkolunk! Hajrá Szandi!