Heti összefoglaló (111.)

Magyar sikerek mellett a UFC újabb történelmi eseményétől volt hangos a hét oldalunk hasábjain. Ezek mellett interút és szakmai cikkeket is találtatok kedvetekre, ha követtetek minket. Most, mint vasárnap egy csokorba gyűjtöttünk minden cikket az elmúlt 7 napból. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn az Érden rendezett XX. Női ökölvívó Magyar bajnokság eredményeit ismertettük kezdésként. Délután Buakaw következett, az erő és technika szétválaszthatatlan egysége. Hogy készül hát, mit tesz ereje érdekében a "fehér lótusz"? Este az Olaszországban rendezett WFC Világbajnokság magyar eredményeit foglaltuk össze.


wfc2016milan-lead


Kedden az az idei Nyílt Sport Ju-Jitsu Magyar Bajnokság, majd a Glory 35 Nizza összefoglalója következett. Az ütőerő növelésének témája is belefért még ebbe a 24 órába.


Szerdán mi is cikkeztünk róla, hogy 3 újonccal vág neki a női ökölvívó válogatott az Európa-bajnokságnak. Egy szakmai cikkel, az árnyékolás gyakori hibáival jöttük délután. Egy hétvégi eseményt, a Győzelmek éjszakája 8. gálát is beharangoztuk még az este folyamán.


Csütörtökön a Felix Promotion székesfehérvári gálája kapcsán ifj. Berki Ferenc mérkőzés előtti gondolatait ismerhettük meg, aki újabb győzelemre készült szombaton. Délután előkerült az ugrálókötél, és felpörgettük vele a formánkat. Este Szekeres Ákossal készített interjúnkat olvashattátok.


zr-team-budaors-brazil-jiu-jitsu


Pénteken a szófiai sambo Világbajnokságot harangoztuk be, ahol 2 magyar versenyző képviselte hazánkat. Egy másik rendezvényre, a monori I. Muaythai Kupára is felhívtuk a figyelmeteket. Ha már muaythairól esett szó, akkor 12 alapvető drillt is átvettünk, amit könnyen beépíthettek gyakorlásaitokba.


Szombaton már eredményekkel is tudtunk szolgálni a sambo Világbajnokságról. Vesztergom József az előkelő 5. helyen végzett Combat Sambo kategóriában. A UFC újabb nagy dobásáról is írtunk. A vezető MMA szervezet az első gáláját prezentálta New York városában, aminek felhozatala igazán ütősre sikeredett.


conor


Vasárnap a hajnali UFC 205 eredményeiről írtunk. New Yorkban 3 címmérkőzést hozott tető alá a szervezet. Emellett egy történelmi eredmény tanúi is lehettünk. Részletek a cikkben.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség