IMMAF EB - Nehéz folytatás

A nyitónapon elért győzelem után a tegnapi folytatás már nem sikerült olyan jól versenyzőinknek a prágai IMMAF Európa-bajnokságon.

[caption id="attachment_15392" align="aligncenter" width="504"]immaf_eb_bor fotó: IMMAF[/caption]

Cziffra Attila győzelmével indult számunka a prágai IMMAF Európa-bajnokság. A második napon már összes négy versenyzőnk volt érintett a küzdelmekben.


Az első körben Cziffra Attila sikerrel vette az akadályt az izlandi Birgir Tomasson ellen, majd a folytatásban a bulgár Nikolay Nikolov már túl nagy falatnak bizonyult, egy D’arce fojtással felülmúlta versenyzőnket.


Böröcz Balázs ellenfele az ukrán Vitalii Shostak volt. Balázs ezt a mérkőzést sajnos egy technikai KO-val elveszítette. A folytatásban még szoríthattunk Lévai Lacinak és Novotny Bencéért.


Lévai Laci ugyancsak kemény meccsnek nézett elébe az azeri Tural Azayev ellen. Ez a csata a második menetben szintén egy fojtással (RNC) ment el. Novotny Bence sem járt sikerrel, őt az olasz Paolo Anastasi győzte le az első menetben.


A tegnapi napon tehát az összes férfi versenyzőnk kiesett az Európa-bajnoki küzdelmekből. Már csak a két lány, Kovács Alexandra és Nánási Fatime az, akiért szoríthatunk. A mai napon Szandi lép majd ketrecbe az ír Danni Neilan ellen. Bízzunk a sikeres folytatásban!