Heti összefoglaló (113.)

Hihetetlenül izgalmas hét áll mögöttünk. Versenyzőnk több nemzetközi versenyen is érdekeltek voltak különböző sportágakban. Aranyérmek, szakmai cikket és beszámolók! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn adtunk róla hírt, hogy mind a 6 versenyzőnk és kiséretük megérkezett az IMMAF Európa-bajnokokság helyszínére. Steve Maxwell tanácsait tolmácsoltuk még ezen kívül a teniszkönyök és a kézfájdalmak elkerülésére.


Kedden már az első ellenfelek nevét is tudtuk Prágában. Illetve a svájci születésű karatéka, Andy Hug pályafutására is vetettünk egy pillantást. Decemberben újra Fight Night Hungary gála, ami a Young Blood nevet kapta.


fnh-young-blood-lead


Szerdán már győzelemről érkezett hír az IMMAF EB-ről. Cziffra Attila megnyerte első mérkőzését. Az SMR henger jótékony hatásairól ejtettünk szót délután. Este az öt leggyakoribb hibát gyűjtöttük össze, amit elkövethetünk felkészülésünk során.


Csütörtökön már kevesebb jó hírrel szolgálhattunk Prágából. Négy versenyzőnk búcsúzott a további küzdelmektől, de Kovács Alexandra ezen a napon kezdte meg a menetelést. Hírd adtunk róla, hogy idén még kockára teszi WBO övét Baranyi Richárd, méghozzá egy svájci kihívó ellen. Az év egyik legnagyobb csatájára készülő Badr Hari bemutatására is kísérletet tettünk egy másik szemszögből, ez a Badr Hari sztori.


Pénteken olvashattátok, hogy Kovács Alexandra már elődöntős, és hozzá hasonlóan Nánási Fatime is ketrecbe lépett pénteken. A Ju-Jitsu Világbajnokságon is szoríthattunk 8 magyar indulóért a hétvégén. A szakmai cikkel sem maradtunk adósak. Egy kombinációs piramist hoztunk, ami az állóharc-képességek fejlesztésére szolgál.


jjifwc2016


Szombaton írtuk, hogy folytatja menetelését Kovács Alexandra Prágában. Este a döntőre készült már, amit egy óriási izgalmakat hozó csata során meg is nyert, így Európa-bajnok lett!


Vasárnap a kickbox Európa-bajnokság végerdményeivel szolgáltunk, ahol ugyancsak sikert sikerre halmoztak a mieink. A csapat bajnoki cím mellett Veres Rolandot a torna legjobbjának választották!




Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség