WFC Világbajnokság - Hat magyar bajnok!

WFC 2016, Milánó! A Milánóban 2016.11.03-06 között megrendezett WFC (World Fighters Council) Világbajnokságon a magyar sportolók hatalmas sikerekkel térhettek haza!

wfc2016milan-lead

A győri Unicentral Bulls Kick-Box és Thai Box Klub harcosai ezen a fantasztikus hétvégén 4 világbajnoki övvel bizonyították be, hogy a sok elvégzett munka, küzdelem és kitartás minden pillanatot megér ilyen felejthetetlen pillanatokért.


Legifjabb bajnokuk, Kovács Olivér, junior-50 kg-ban öt ellenféllel küzdött meg a címért, közöttük két ellenfelét kiütéssel búcsúztatva.


Nardelotti Zoltán a felnőtt mezőnyben is bizonyította kiemelkedő teljesítményét, egész pontosan a -80 kg-os súlycsoportban, K-1-ben. Zoli a döntőben egyhangú pontozással, szigorú, pontos munkával emelkedett felül az olaszok kiváló harcosán, megszerezve első felnőtt K-1 Világbajnoki címét!


Schwéger Tímea -56 kg-ban a döntőben végig határozott irányítással, gyönyörű könyök-, klincs- és térd-technikákkal győzte le a helyiek egy kiváló harcos hölgyét, akinek már számos meccs-, és rutintapasztalat volt a háta mögött. Timi első Világbajnoki címével gazdagította eddigi sikereit.




[caption id="attachment_15205" align="aligncenter" width="504"]wfc2016milan-szana-patrik Szána Patrik (balra), a ReGym versenyzője az egyik elnyert övvel a derekán.[/caption]

Grónai Sándor ellentmondást nem tűrő akarattal küzdötte végig magát ellenfelein. A döntő előtt már az első menetben térd KO-val búcsúztatva francia ellenfelét, a döntőben pedig látványos leforgatásokkal, könyök-, klincs és térd technikákkal, fantasztikus hajrával extra menetben az egyik helyi sztárt győzte le, ezzel megszerezve harmadik Világbajnoki címét!


Leisztener Csaba +97 kg-ban súlyában erős bunyók után a döntőben előző napi sérülésből adódóan maradt alul, ezzel ezüst érmet szerezve.


És ezzel még nincs vége! Szána Patrik, a Re-gym kíváló versenyzője 63.5kg-os kategóriában lépett a kötelek közé és mind a muaythai junior, mind pedig a K-1 versenyszámban arannyal, azaz bajnoki övekkel végzett!


Gratulálunk mindenkinek!