Heti összefoglaló (110.)

A hét egyik legfontosabb híre ugyan nem a magyar küzdősporthoz kapcsolódott, de volt miből szemezgetni így is bőven azoknak, akik követtek minket az elmúlt héten is. Tekintsük át újra egymás után sorban! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn összefoglaltuk a K-1 belgrádi visszatérő gálájának eredményeit. Ezt Rose Namajunas dokumentumfilmjének negyedik része követte.


Kedden néhány egyedül is elvégezhető bjj drillt néztünk át, olyan esetre, ha épp zárva lenne a terem, de a napi gyakorlást nem hagynátok ki. Maradva az edzésnél, földharcról állóra váltottunk, és a combrúgások és a lábak kondícionálása témakörrel fejeztük be a napot.


Szerdán írtunk róla, hogy hat magyar versenyző lesz ott az IMMAF Európa-bajnokságán, Prágában. Újra átnéztük, hogy mi mindent adhat a jóga a küzdősportolóknak. Este pedig kiderült, hogy milyen újításokat tervez az EBI kapcsán Eddie Bravo, és mi is az a Combat Jiu-Jitsu?


eddie-bravo-FB


Csütörtökön ismét felhívtuk a figyelmet a sportovosi vizsgálat fontosságára. Ezen belül megismerhettétek, hogyan is épül fel egy ilyen vizsgálat? A Kerekasztal rovatunkban ezúttal a felszerelések minőségének témáját jártuk körbe. Segítségünkre volt ebben ifj. Lévai László és Fábián Melinda.


Pénteken a Global Grappling keceli Gyakorló versenyét ajánlottuk figyelmetekbe, ahol egy új versenyszám is bemutatkozott. Harcsa Nobert szép bunyót ígér jövő szombatra a Felix Promotion székesfehérvári gáláján. A WKF Kickbox Világbajnokság sem maradhat magyar indulók nélkül.


Szombaton foglalkoztunk a vasárnap hajnali Manny Pacquiao vs Jessie Vargas összecsapással. A korábban 8 súlycsoportban is világbajnok Pacquiao visszatérő mérkőzésével. Egy régebbi mérkőzéssel hangolódtunk az esti pihenésre. A nem is olyan rég visszavonult Dan Henderson és Ricardo Arona 2002-es összecsapását elevenítettük fel.


pac_vs_vargas_bw


Vasárnap már eredményeket is tudtuk. Manny Pacquiao győzelemmer tért vissza. Pontozással verte a nála 10 évvel fiatalabb Vargast.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség