Kistelek 2016 Grappling Bajnokság - Beharangozó

Harmadik fordulójához érkezik a G4 Grappling Bajnokság idei évada, aminek Kistelek városa ad majd otthont decemberben.

[caption id="attachment_13546" align="aligncenter" width="504"]globalgrappling_siofok fotó: Global Grappling[/caption]

A keceli Gyakorló verseny után már éles küzdelmek következnek a tatamikon. Kistelek városa lesz az otthona a Global Grappling által szervezett G4 Grappling Liga aktuális évadának harmadik fordulójának.


A Szeged melletti kisvárosba december 10-én érkezik meg a G4 Grappling Liga. A Városi Sportcsarnok nem lesz ismeretlen a résztvevők számára, korábban ugyanis rendeztek már itt Sport Ju-Jitsu versenyt is.


borito_kistelek_2016_grappling_bajnoksag_kicsi


A december második szombatján esedékes fordulóban a jól ismert versenyszámokban rendeznek majd küzdelmeket. Gi és NoGi Grappling, Combat Grappling, Kesztyűs Küzdelem és NoGi Open számokban várják a nevezéseket a szervezők, amit ezúttal is az online felületen lehet megtenni, egészen december 7-én éjfélig. Másnap még a korrekcióra van lehetőség. Bővebb információ erről a Global Grappling honlapján. A kisteleki forduló házigazdája a - honlapunkon is korábban bemutatkozó - 3K Egyesület lesz.


A nevezéseket november 26-tól (szombat) lehet leadni az online regisztrációs felületen.


A helyszíni lebonyolítás rendje ezúttal sem változik majd. Reggel 8 órától mérlegelés, a megnyitó és a küzdelmek 10 órától kezdődnek majd. 



Sérülésmentes felkészülést kívánunk!