Berki Ferenc győzelemre készül szombaton

A Felix Promotion szombat esti székesfehérvári bokszgáláján a vállalkozás fiatal, feltörekvő nagyváltósúlyú reménysége, Ifj. Berki Ferenc (5 győzelem, 0 vereség) cseh riválissal találkozik.

berkiferenc2

A Lakeside Hotel konferencia csarnokában kerül megrendezésre a Felix Promotion második őszi élő televíziós rendezvénye, ahol két címmérkőzés is bemutatásra kerül; Kovács Zoltán Cosmas Cheka ellen a WBO Europe övért lép kötelek közé, míg a váltósúlyú Magyar-bajnoki trónért Törteli-Mizsei párharc lesz.


A felvezető programban kapott helyet a 21 éves Berki Ferenc küzdelme, aki a cseh Tomas Bartunek (4 győzelem, 4 vereség) ellen húz kesztyűt. A cseh bunyós rekordja ugyan nem tűnik olyan veretesnek, ám Bartunek eddig kétszer is okozott komoly meglepetést idegenbeli mérkőzésen, nyert már Belgiumban egy volt „BeNeLux” bajnok ellen, míg a legutóbbi meccsén, idén márciusban, Svájcból távozott győztesen. Figyelmeztető jel, hogy mindkét külföldi győzelmét pontozással érte el, ráadásul nagyon jó mérleggel rendelkező ellenfelekkel szemben!


Természetesen Berki Ferencet sem kell félteni, legutóbb ő is külföldön bokszolt, Svájcban, ahol egy veretlen lengyel ökölvívót meggyőző teljesítménnyel győzött le (TKO4).


„Jól ment Svájcban a bunyó, meccsről meccsre jobban érzem magam a profik között” - jelentette ki Berki. „Mindig elemzem az előző küzdelmem, és igyekszem kijavítani a hibáimat. Komoly bunyósnak tűnik a cseh srác, de tökéletesen zajlott a felkészülésem, nagyon motivált vagyok, minden a helyén van. Szombaton is győzni megyek!”


A szombati gálán kötelek közé lép még Harcsa Norbert, Pintye Szabolcs, Laki Róbert, Kispál Zoltán, Kis Máté, Egedi Renátó és Szilvai László is, míg a váltósúlyú Magyar-bajnoki trónért Törtei-Mizsei párharc lesz. A nemzetközi bokszgálát a közszolgálati M4 Sport, november 12-én élőben sugározza, 21.30-as kezdéssel. Bővebb információkért, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, keresse fel a www.felixpromotion.com oldalt.


felix_promotion_szekesfehervar_20161112


/A Felix Promotion International sajtóközleménye/