Harcsa Norbert - Helyreteszem a félreértést

Harcsa Norbert


A Felix Promotion jövő szombaton, Cegléd városában rendezi következő élő televíziós bokszgáláját, melyet a sportszerető közönség a közszolgálati M4 Sport csatorna műsorában követhet majd figyelemmel.


A főmérkőzésen a város szülöttje, Szellő Imre (12 győzelem, 0 vereség) bizonyíthat nemzetközi bajnoki címmérkőzésen, de kötelek közé lép egykori válogatott társa, a középsúlyú Harcsa Norbert (4 győzelem, 0 vereség) is.


A budapesti ökölvívó, az áprilisi Millenáris Teátrumban szervezett gálán hatalmasat küzdött, s bár egyhangú pontozással nyert az örmény-német Anatoli Hunanyan ellen, teljesítményével, főleg a párharc második felében mutatott produkciójával, senki nem volt elégedett.


Nem rejtettem véka alá Norbi előtt sem, hogy elégedetlen voltam a látottakkal. Csalódás volt számomra, a Hunanyan elleni teljesítménye, főleg annak tudatában, hogy Norbi mire képes. Úgyhogy erről a meccsről ne ejtsünk több szót hagyjuk magunk mögött és tekintsünk előre!” - fogalmazott Rácz Félix.


Az üzletember véleményével maga az érintett is egyet értett, ám Harcsa Norbert igyekszik előrefelé tekinteni. „Nem igazán szeretnék magyarázkodni, de szörnyen sikerült a felkészülésem, amit csak tetézett, hogy edzőváltáson mentem keresztül. Valójában egyedül készültem, melynek az eredménye sajnos látható is volt” - jelentette ki a veretlen klasszis.


„Nem voltam ott fejben, a meccs végére pedig szét is estem. Nálam jobban senki nem haragudott rám, de tudom, hogy ez csak egy kisiklás volt. Ígérem helyre teszem ezt a kis félreértést!”


Harcsa a ceglédi bokszgálára már Erdei Zsolt segítségével készül/készült fel, akivel reményei szerint sok győztes csatát vívnak majd közösen. „Óriási megtiszteltetés számomra, és hatalmas plusz motiváció, hogy egy akkora bunyós, mint Madár, segít nekem, és ott lesz velem a ringben.” Ötödik profi meccsét a fővárosi öklöző, a kiskunfélegyházi Szabó Ferenc (14 győzelem, 18 vereség, 2 döntetlen) ellen vívja majd Cegléden.


A május 21-i eseményen a helyi Szellő Imre vívja a főmérkőzést, illetve Pintye-Szabó párharcot rendeznek a betöltetlen középsúlyú magyar bajnoki övért. Kötelek közé lép még a félnehézsúlyú magyar bajnok Baranyi Richárd, a nagypehelysúly legjobbja, Kovács Zoltán, a nagyváltósúlyú Berki Ferenc és pótolják az eredetileg Budapestre tervezett Törteli-Tar összecsapást is.


A teljes programot a Felix Promotion a következő hetekben folyamatosan hozza nyilvánosságra. Bővebb információk, illetve a jegyvásárlással kapcsolatos részletek a vállalkozás honlapján, a www.felixpromotion.com oldalon találhatók.


/felixpromotion.com/