IFMA Muaythai Világbajnokság 2016

Itt az idei IFMA Muaythai Világbajnokság, ahol természetesen magyar versenyzőknek is szoríthatunk!

[caption id="attachment_12732" align="aligncenter" width="504"]IFMA Muaythai Világbajnokság 2016 Szabó László, Herceg Alex Valentin, Gilányi Attila, Dudok Károly[/caption]

Szabó László szövetségi edző, Herceg Alex Valentin, Gilányi Attila és Dudok Károly, a Magyar Muaythai Szakszövetség elnöke ma reggel elindultak az IFMA Muaythai Világbajnoksága, melyet idén május 19-28 között, a svédországi Jönköpingban rendeznek!


Az IFMA Muaythai Világbajnokság az egyik legnagyobb ilyen jellegű verseny a világon. Mintegy 2000 résztvevő, nagyjából 40000 néző várható a 10 napos, kemény küzdelmekkel teli rendezvényen, ahol a világ legjobb amatőr muaythai versenyzői csapnak össze!


A 10 nap alatt természetesen nem csak küzdelmek lesznek - szemináriumok, workshopok és a Jönkoping fesztivál is várja majd a kilátogató érdeklődőket, ahol miután Svédország először ad helyet az IFMA Muaythai Világbajnokságnak, a házigazdák érthető okokból igyekeznek majd apait-anyait beleadni, minden téren.


Versenyzőinkre a holnapi nap folyamán egy orvosi vizsgálat, bemérlegelés, majd egy sorsolás vár, 19-én pedig már kötelek közé is lépnek! Amennyiben minden jól megy, 27-én már az elődöntőben, 28-án pedig akár már a fináléban is láthatjuk őket! Gilányi az úgynevezett "A" kategóriában indul, míg Herceg a "B"-ben.


Természetesen nem lesz könnyű dolguk, hiszen - többek között - Marokkó,  Japán, Horvátország, Kína, Brazília, Ausztria, Fehéroroszország, Thaiföld, Amerika, Kanada legjobbjaival kell összemérniük tudásukat.


További információkat a 2016-os svédországi IFMA Muaythai Világbajnokság honlapján és Facebook oldalán találhattok.


Szurkoljunk!


https://www.youtube.com/watch?v=LBzxYgeyCoA