Amatőr MMA Magyar Bajnoki Döntő – Párosítások

Május 28-án, szombaton jön a Magyar MMA Prémium Liga rendezésében az MMA Magyar Bajnoki Döntő, melynek párosításait az alábbiakban mutatjuk be nektek!

[caption id="attachment_12717" align="aligncenter" width="504"]MMA Magyar Bajnoki Döntő illusztráció fotó: HMMAF[/caption]

A Hatvanban megrendezett fordulóban lehetett kvalifikálni a győri döntőre, aminek a Molnár Vid Művelődési Központ ad majd otthont. Az Amatőr MMA Magyar Bajnokság fináléját egy profi gála koronázza majd meg a nap zárásaként. 


Ahogy korábbi felvezető cikkünkben már írtuk, a lebonyolítás tekintetében súlycsoportok szerinti, négyes tornákban zajlanak majd a küzdelmek a nap folyamán, és a döntőket este egy gála keretében rendezik meg, megadva azt a megfelelő körítést és hangulatot, ami egy Magyar bajnoki döntőt megillet.


A megnyitó a tervek szerint 10 órakor lesz, az esti gála küzdelmei pedig 18 órától kezdődnek majd el a kiírás szerint. Annyit elöljáróban elárulhatunk, hogy Kovács Alexandra, Koprivancez Milán, Nánási Fatime, Lajcsák Brigitta ott lesznek, de nézzük a részletes párosításokat!



Junior korosztály

MMA Magyar Bajnoki Döntő
Felnőtt korosztály

MMA Magyar Bajnoki Döntő