IFMA VB 2016 - Gilányi még versenyben

IFMA VB 2016! Gilányi Attila még versenyben!

[caption id="attachment_12732" align="aligncenter" width="504"]IFMA VB 2016 Az IFMA VB 2016-os magyar küldöttség[/caption]

Ahogy korábban írtuk Herceg Alex Valentin elsőként kiírt, elefántcsontparti ellenfele - Ronar Kounssi Olive - a svédországi Jönkopingban rendezett IFMA Muaythai Világbajnokságon nem jelent meg a ringben, így Alex a svéd harcos, Jaffar Al-Qashaami ellen lépett végül szorítóba a hétvégén.


A meccs tétje az elődöntőbe, a legjobb négy közé jutás volt, azonban Szabó László szövetségi edző elmondása szerint a rutinos svéd ellenfél mindent megkapott a sorstól, hogy hazai ringben tovább jusson.


A bevitt technikák pontozásával kapcsolatban sok kérdés maradt, de a tényeken sajnos ez már nem változtat. Alex mindenesetre nagyszerűen küzdött és 19 évesen a felnőttek között olyan teljesítménnyel állt elő, amelyre mindenki büszke lehet!


gilanyi-attila-ellenfelem


A születésnapját a napokban ünneplő Gilányi Attila első küzdelmét ma vívja majd, ellenfele pedig az ukrán Rogava Tsotne lesz a Május 28-ig tartó versenyen, melyet egyébként némi anyagi ellenszolgáltatás ellenében a https://muaythaiwc.solidtango.com/ címen lehet követni. Ennek ára 15USD, ami nagyjából 4200Ft-nak felel meg. Ezért az összegért a verseny összes mérkőzését meg lehet nézni természetesen.


Szurkoljunk továbbra is, hogy sikerüljön Attilának minél jobb eredmény elérnie kategóriájában a világ egyik legnagyobb ilyen jellegű versenyén, melyre az először házigazda svédek mintegy 2000 résztvevővel és nagyjából 40000 nézővel számoltak.


Ahogy említettük már korábban Gilányi Attila továbbjutás esetén akár Kirill Kornilovval vagy Andrey Gerasmichukkal is találkozhat. Nem túlzás azt állítani tehát, hogy rendkívül kemény mezőny gyűlt össze a 2016-os IFMA Muaythai VB-re. Elég, ha vetünk egy pillantást a súlycsoport beosztására, párosításaira, melyek ITT találhatóak.


Attila a mai napon az "A" ring 17. meccsén száll csatába!


Hajrá!


https://www.youtube.com/watch?v=LBzxYgeyCoA