Harcosok Klubja 22. – A főmérkőzések

Már csak egy nap, és kinyit újra a Harcosok Klubja! Ezúttal igazán impozáns helyszínen, a budapesti PRLMN-ben lesz a „találkozó”. A különleges helyszínhez pedig egy csalogató fightcard is tartozik.

HK20


Ahogy közeleg a szombat, úgy növekszik a feszültség a versenyzőkben, de egy-egy kiemelkedő párosítás esetén a küzdősportért rajongók is hasonló érzésekkel tekintenek a várakozás óráira a kezdésig. Nem árulunk már el nagy titkot azzal, hogy Görbics Gábor és Spéth Norbert ütközete ebbe a kategóriába tartozik. Ennek megfelelően mi is megadtuk a megfelelő körítést ennek a párosításnak, és „Rés a pajzson” címmel két részes cikksorozatban tettük mérlegre a két szereplőt, elemezve stílusukat és az esetleges „gyenge pontokat”, a rést a pajzson.


Az est betétprogramja a Warrior Fighting League bemutatkozása lesz. A WFL Kovács Attila most induló promóciója, melyben a japán shoot boxing szabályrendszer szerint küzdenek majd a harcosok a ringben. A szabályrendszer a legendás Caeser Takeshi hozta létre, ötvözve az álló- és a földharc egyes elemeit. Ennek megfelelően a térd és könyék használat megengedett, illetve az állófojtások és söprések is. A földre érkezés után azonban ismét állásból folytatódik a mérkőzés.


Az új promóció már megtartotta első nyílt edzését, egyfajta bemutatkozásként a sajtónak. Az ősszel pedig már saját gálával készülnek berobbanni a magyar küzdősport palettájára. A Harcosok Klubja programjában két mérkőzéssel fognak ízelítőt abból, hogy mit is várhatunk majd tőlük a jövőben. Ne feledjük tehát a felvezető mérkőzések 12, míg a főmérkőzések 18 órától kezdődnek majd!



A Harcosok Klubja 22. főmérkőzései:

Görbics Gábor vs. Spéth Norbert /Muaythai Superfight/
Fábián Kristóf vs. Bakacs Dezső /Muaythai Superfight/
Bácskai Dávid vs. Hegyi Richárd /WFL Címmérkőzés/
Józsa Sándor vs Obrankovics Zsolt /WFL Superfight/
Góman Renátó vs. Ritter Pál /Muaythai Superfight/
Szakolczai Martin vs. Tresó Roland /Muaythai B.kat. Superfight/
Nnadi Kristóf vs. Benkovics András /Thaibox Superfight/


HK_22_plakat