Heti összefoglaló

Igazi nyári idő mellett érkezik ezen a héten az összefoglaló portálunkon. Ahogy már megszokhattátok ilyenkor a hét legfontosabb eseményeit és cikkeit fogjuk össze egy csokorba, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!


IMG_0866


 A hétfőt egy igazi legendával kezdtük a legendás meccseket bemutató rovatunkban, ő pedig nem más volt, mint Le Banner, akinek Abidi elleni mérkőzését nézhettétek meg. Kitértünk a kicsit a sportsérülésekre is, ezen belül az elülső keresztszalag-szakadásról esett szó. Este a Harcosok Klubja Versenysorozat 18. gálájáról olvashattatok, és egy nyereményjátékot is indítottunk ezzel kapcsolatban, ahol 4 jegyet sorsoltunk ki az eseményre.


Kedden a Technikák rovat újabb része következett, benne a térd megerősítéséhez mutatott be nekünk egy gyakorlatot Nagy Tamás, fekete öves bjj instruktor. Arról is írtunk ezen a napon, hogy mik azok az alapvető felszerelések, melyek nélkül nem érdemes egy boxedzésre elindulni.


Szerdán a héten rajtoló judo Európa-bajnokság beharangozója mellett a Pillanatképek rovat is újabb résszel gyarapodott, benne Fedor Emilianenkoval. Egy kis edzéssel fejeztük be a napot, melyhez az ugrálókötelet használtuk.


Fedor_Emelianenko


 Csütörtökön újra megemlékeztünk arról, hogy a hétvégén búcsúzik az aktív pályafutásától a legendás görög K-1 harcos, Mike Zambidis.   Majd újabb világsztárral bővítettük egyedülálló repertoárunkat, korunk egyik legtehetségesebb kickboxosával, Nieky Holzkennel készült interjút olvashattatok kizárólag az ellenfelem.hu-n!


Pénteken a judo Európa-bajnokság első napjáról írtunk első körben, ahol 2 érem is született Karakas Hedvig és Csernoviczki Éva jóvoltából. Az "Egy harcos naplója" sorozat következő részét is megtekinthettétek délután, ezt követően egy kis technikai cikkel zártuk a dolgos hétköznapokat, benne a horog ütés gyakori hibáival .




[caption id="attachment_6864" align="aligncenter" width="550"]csernoviczki2015baku A dobogó harmadik fokán Csernoviczki Éva! fotó: EJU[/caption]

A hétvégén a bakui események összefoglalójával nyitottuk az elmúlt napokról, és volt miről írni, hiszen újabb érmekkel gazdagodott a országunk az Európa Játékok során. Délután egy kicsit elméleti vízekre eveztünk, a sportpszichológia volt téma, annak apropóján, hogy állandó szakértőnk, Bóna Krisztina hamarosan előadást tart a Zen Bu Kan Kempo nyári edzőtáborában, így ennek alkalmából átismételtük kicsit, hogy mit is takart a sportpszichológia a küzdősportok tekintetében.  Estére egy érdekes mini-dokumentumfilm sorozat első részébe tekintettünk be, benne az UFC veretlen bajnokával, Chris Weidmann-nal, akinek edzésmunkájáról és példaértékű hozzáállásából kaptunk egy szeletet ennek köszönhetően. Nem érdemes kihagyni!


Ezek voltak tehát a hét legfontosabb hírei és eseményei. Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség