Remekelnek Olaszországban a kick-boxosaink

A szegedi Világkupa után - ahol összesen 277 magyar érem született - újra útra keltek kick-boxosaink, és a hétvégén az olaszországi Rimini-ben szerepelnek a Best fighter 2015 versenyen.




[caption id="attachment_6484" align="aligncenter" width="550"]image fotó: Király István Facebook[/caption]

A 3 napos verseny lebonyolítási rendje a szegedihez hasonlóan pénteken a pointfighting tatamis küzdelmekkez kezdődtek, ahol mondhatni papírforma eredmény született, hiszen a Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia csapata diadalmaskodott. Ezzel a világ legjobb klubjának választott magyar csapat sorozatban ötödször ért el aranyérmes helyezést az olasz versenyen!


Ugyancsak a csepeli klubhoz tartozó hír, hogy Mórádi Zsolt megvédte Grand Champion címét az olasz versenyen, ellenfele a döntőben Gömbös László volt! A hölgyek mezőnyében Kondár Anna a dobogó harmadik fokára állhatott fel! Gratulálunk!


Ma a tatamiról a ringre váltanak a versenyzők és full contact küzdelmek közt 2 magyarért is szoríthatunk az elődöntők során. Ringbe lép a Titán Se 2 kiválósága Görbics Gábor és Brunner Boglárka.


Görbics Gábor számára a hazai Világkupa nem úgy sikerült, ahogy azt vártuk volna, Gábor az első nap búcsúzott, ezzel szemben Brunner Boglárka megnyerte súlycsoportjában a full contact küzdelmeket.


Görbics az orosz Roman Lazukin ellen lép ringbe, míg Boglárkára a norvég Desiree Carlsen vár majd a mai nap során.



Még egyszer gratulálunk a Halker-KirályTeam egész csapatának a nagyszerű eredményekhez, és szorítunk a 2 magyar versenyzőért, akik a mai nap ringbe lépnek majd Olaszországban!