Jó formában a Titán SE harcosai

A nemrégiben tartott Bestfighter gáláról nem először számolunk be hírekkel, hiszen már a verseny alatt is igyekeztünk pontosan követni az eseményeket és a magyar versenyzők mérkőzéseit. Úgy gondoljuk, hogy az ott elért eredményekkel nem árt tüzetesebben foglalkozni, hiszen mégis csak a kontinens második legnagyobb Világkupájáról van szó.




[caption id="attachment_6592" align="aligncenter" width="509"]brunnerrimini fotó: Titán SE Facebook[/caption]

A Halker-Király Team szerepléséről már szót ejtettünk, mostani cikkünkben pedig a Juhász Gábor vezette Titán SE hétvégi szereplését járjuk körbe.


Brunner Boglárka vitte magával kirobbanó formáját a szegedi Világkupáról Olaszországba is, norvég Desiree Carlsen-t és lengyel Anna Kolsodziejska-t  verve lett aranyérmes, és ezzel már zsinórban 14 mérkőzés óta nem talált legyőzőre. Csak gratulálni tudunk!




[caption id="attachment_6594" align="aligncenter" width="501"]gorbicsrimini fotó: Titán SE Facebook[/caption]

Görbics Gábor számára az itthoni Világkupa korán befejeződött, Riminiben azonban Gábor újra elkapta a fonalat, és ugyan egy karnyújtásnyira volt az aranyéremtől, az olasz bírók a hazai versenyzőt látták jobbnak, így Gábornak a dobogó második fokán jutott hely. Az még hozzátartozik, hogy Gábor a megszokottnál egy súlycsoporttal feljebb versenyzett, így a mutatott forma duplán bizakodásra ad okot. Pihenésre pedig nem sok ideje jut, most hétvégén már egy profi bokszmeccs alkalmából szólítják majd ringbe Budapesten.


A csapat harmadik érmét light-contact szabályrendszerben Gács Kristóf gyűjtötte be az olasz versenyen.


Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítőknek!