Judopárna - egyedi erőfejlesztés!

judoparna


Mi is az a judopárna és mi mindenre jó? Milyen anyagból készül és kiknek ajánlható? Erről és még számtalan egyéb lehetőségről olvashattok az alábbiakban! Következzenek Szigetvári József termékfejlesztő szavai:


A Judopárna csapat tagjaként egy olyan erősítő eszközt akartam létrehozni, amely az izmokat és a fogást egyszerre fejleszti. Ebből lett a Judopárna, amely egyedülállóan sokoldalú a gyakorlatok számát és a nehézségi fokokat tekintve. Egy judós erőnlétéhez és sikeréhez talán a legszükségesebb: az erős fogáson alapuló erőkifejtés. Ezt a tulajdonságot edzi a Judopárna, melynek segítségével pl. egy dobáshoz szükséges erőkifejtést tökéletesen szimulálni lehet.


A Judopárna 100 % pamutból, azaz természetes anyagból készült rizsszövéssel, ahogy a judokabát is készül, ami miatt az anyaga rendkívül strapabíró. Töltőanyagnak homok javasolt, mely szintén természetes anyag.


A Judopárnát 3 méretben gyártjuk: S-es, M-es és L-es méretben. Az S-es méretnek 5 kg, az M-es méretnek 10 kg és az L-es méretnek pedig 17 kg a maximális töltősúlya. A Dojo Set mindhárom méretből tartalmaz egyet. A töltősúly, ezzel a gyakorlatok nehézségi foka változtatható, egyedileg beállítható.


A Judopárna edzőtermi és otthoni használata azon más küzdősportok művelői, fitnessesek, cross-fittesek számára is ajánlott, akiknek fontos a funkcionális izomzat.


Az S-es méretű Judopárna gyerekeknek, nőknek ajánlott vagy olyanoknak, akik nagy szériaszámú gyakorlatokat gyorsan végeznek (verseny előtti gyorsításhoz kiváló). Az M-es méretű Judopárna felhasználási köre a legszélesebb, serdülő korosztálytól a felnőttekig, nők és férfiak egyaránt használhatják, 50-80 kg-os súlyú használók erősödésre vagy akár izomtömeg növelésre, míg az afeletti súlyú használók nagyobb szériaszámú gyakorlatok végzésére, gyorsításra. Az L-es méretű Judopárna teljesen feltöltve (17 kg) alkalmas nehézsúlyú vagy akörüli súlyú használók fogás és izomerősítésére, egyes gyakorlatokat akár nagyobb szériaszámmal végezve. A 80-100 kg között használók olyan gyakorlatokat végezhetnek vele, amelyeknél nem kifejezetten a fogással kell megtartani a teljes súlyt (pl. guggolás).


A Judopárnát számos neves Judoklub már használja, így Pl. a Hajtós Bertalan olimpiai ezüstérmes judós által vezetett Rákosvidéke Hajtós Diáksport Egyesület vagy az Ilyés Gyula VI. danos judo edző, coach Veresegyházi Küzdősport Egyesülete, de „otthoni” használók is vannak szép számmal, hogy csak Pados Róbert IV. danos judo edzőt, nemzetközi kata bírót említsem.


[gallery type="slideshow" link="none" ids="6607,6608,6609"]

A visszajelzések egyértelműen pozitívak. Elmondhatom, hogy a judóért és a hasonló küzdősportokért rajongó emberként hasznos és jó minőségű, Magyarországon gyártott sporteszköz kreálása volt a célom.


A homokkal töltött Judopárna sokkal kevésbé sérülésveszélyes, mint mondjuk egy klasszikus súlyzó, így otthon a 2 éves kisfiamat is nyugodtan engedem vele játszani, de pl. a parasportolók is minimális sérülésveszéllyel számolhatnak a használata során.


A www.judoparna.hu webshopot tartalmazó honlapunkon megtalálható egy edző videó, amely a Judopárnával végezhető klasszikus gyakorlatokat mutatja be, emellett a termékkel együtt adunk egy töltést segítő tölcsért, amely gyakorlatokat bemutató termékismertető is egyben.


A Judopárna csapata nevében remélem, hogy minél több küzdősportot művelő számára hasznos eszköz lesz a Judopárna!


Szigetvári József, termékfejlesztő