Peter Aerts - egy út vége

aertsheader

Az egyik legemlékezetesebb karrier-úttal bíró kick-box legenda, Peter Aerts visszavonult. A holland legenda visszavonulása eredetileg a GLORY szervezet 13. gálájára volt tervezve, azonban Aerts nem volt nagyon boldog, hogy akarata ellenére terelgették ebbe az irányba, amikor ő még nem érezte készen magát erre, habár már 2012 óta, a Tyrone Spong meccs környékén felröppentek hírek ilyen jellegű terveiről.


Habár úgy volt, hogy a Japán BLADE 2 gálán részt vesz majd Augusztus 1-én, Aerts közzétette egy videó-üzenetet, melyben bejelentette visszavonulását. Legutóbbi, Ernesto Hoost elleni küzdelme során szerzett pár sérülést, melyek megakadályozták abban, hogy újra versenyképes formába kerüljön, ezért inkább úgy döntött végül, hogy itt az idő a tényleges visszavonulásra. Aerts ezentúl tanítványaira, az új generáció kinevelésére fordítja majd figyelmét.


141 küzdelem, 105 győzelem, 79 ko, 18 cím. Nézzük e nem mindennapi, sőt, sokszor szinte hihetetlen karrier néhány fénypontját! Köszönjük Mr. K-1!


https://www.youtube.com/watch?v=5AAbiU6UCDg&rel=0&hd=1

/Az írás a k-1.hu számára készült/