Heti összefoglaló (124.)

Külföldön és itthon is zajlottak az események a hétvégén. Aki követett minket, az nem is maradt le semmiről, de most azért szokásunkhoz híven összeszedtük a hét minden momentumát egy cikkbe! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn a hétvégi Debrecen 2017 Grappling Bajnokságot harangoztuk be ismét, melynek nevezési határideje szerdán járt le. Rangos versenyen szerepeltek eredményesen a magyar kickboxosok. A Karlovac Openről tértek haza érmekkel megpakolva. Este a Svájcba visszatérő Vidákovics Patrikkal készített mérkőzés előtti interjúnkat olvashattàtok.


Kedden a -budapesti Bellator gálával kapcsán is felmerült- Andy Ristie-ről készült dokumentumfilmet hoztuk. Albrecht Pétert is megszólaltattuk a nap során a Trencsénben aratott hétvégi győzelme okán.


Szerdán már a Felix Promotion pápai gálájának egyik főszereplőjéről, Szellő Imréről olvashattatok, aki amerikai ellenfelet kapott ezúttal. A Halker-KirályTeam idén sem veszített lendületéből. 2017-ben már 41 éremnél járnak! A Nemzeti Versenysport Szövetség évértékelő gáláján több küzdősportoló is díjat kapott. Erről cikkeztünk az este.



Csütörtökön a vállak megfelelő bemelegítésére néztünk néhány gyakorlatot. A végtag- és gerincfájdalmak gyógyításában segítséget nyújtó Dorn terápiát mutattuk be a nap zárásaként.


Pénteken Harcsa Norbert szólal meg portálunkon is, aki Pápán már a nyolcadik győzelmének besöprésére készült. A harc filozófiájáról ismerhettük meg Conor McGregor gondolatait.


Szombaton a W5 Kitek-ben rendezett gáláját harangoztuk be, ahol ismét a ringben láthattuk a "Doktort", Giorgio Petrosyant. Az este témája mi más lehetett, mint a legenda újabb mérkőzése. Fedor Emelianenko a Bellator égisze alatt lépett volna ketrecbe Matt Mitrione ellen. Nagy csalódást jelentett azonban a rajongók millióinak, hogy a mérkőzés elmaradt, mivel Mitrionét vesekő-problémákkal kórházba kellett szállítani.



Vasárnap a W5 Kitek gála összefoglalójával jelentkeztünk, mely hozott számunkra néhány igazán ütős mérkőzést!



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség