Mesterek Viadala - Megvannak az eredmények

A Mestereké volt a főszerep a Harcosok Klubja Versenysorozat szombati gáláján. A Mesterek Viadala négyes torna eredményeit ill. a mérkőzések videóit az alábbiakban láthatjátok!

Mesterek Viadala plakát

A 20 éve elhunyt Kató Mihály emléke előtt tisztelgett szombaton a Harcosok Klubja 26. gálája, mely a Mesterek viadala alcímet kapta. K-1 torna keretében csapott össze Erdős József, Tóth Csaba, Hajdú Gábor és Sörös István.


A régi/új helyszín az aTerem küzdőtere ezúttal is megtelt nézőkkel az esti gálára, arra várva, hogy a mesterek újra ringbe lépjenek. A selejtezők során Erdős József Tóth Csabával, míg Hajdú Gábor Sörös Istvánnal kezdte meg a tornát. Az egyik ágon Erdős József, míg a másikon Sörös István jutott tovább, így ők találkozhattak a döntőben.


A szervezők külön is köszönetet mondtak a négy mesternek, hogy munkájuk, családjuk, edzéseik mellett vállalták a felkészülést és a részvételt a tornán, ami - lássuk be - minden tényezőt tekintetbe véve nem kis teljesítmény. A Harcosok Klubja Versenysorozat az előjelek szerint következő gálával Május 6-án jelentkezik majd!


A meccseket az alábbiakban tekinthetitek meg:


Erdős József vs Tóth Csaba (selejtező)


https://www.youtube.com/watch?v=PwUJ3KcEOJg&feature=share

Hajdú Gábor vs Sörös István (selejtező)

https://www.youtube.com/watch?v=2G-gQ3UKtiQ

Erdős József vs Sörös István (döntő)

https://www.youtube.com/watch?v=NNKhzakEB9M