Ütközetre készen - Albrecht Péter

Albrecht Péter holnap után egy komoly gálán, nehéz ellenfél ellen lép kötelek közé! Nézzük a részleteket!

Albrecht Péter


Ahogy már írtuk, ahhoz képest, hogy mennyire lassú általánosságban véve az év eleje, több harcosunk is rácáfol most szerencsére erre. Földvári Judit, Spéth Norbert mellé Albrecht Péter is becsatlakozott úgymond, hiszen holnap után Trencsénben lép kötelek közé a Muaythai Evening elnevezésű gálán! Következzenek Peti szavai!


ellenfelem.hu: - Szia, Peti! Összefoglalnád először is az olvasók számára röviden, hogy mi minden történt veled a Muaythai EB után és azóta?


Albrecht Péter: -Sziasztok! Először is pihentem 1 hetet, aztán elég gyorsan edzésbe álltam ismét. Utána igyekeztem az edzés-tartásba több energiát fektetni.


e: - Február 11-én nagy csatába indulsz. Ellenfeled a veszélyes Lukáš Mandinec lesz, akinek szintén elég agresszív stílusa garancia a nagy csatára. Mit érdemes tudni róla ill. mi az, amire te a leginkább fókuszálsz majd vele kapcsolatban?


AP: - Szikár hajtós stílust képvisel, amire én fegyelmezett higgadt bunyóval, illetve ritmus váltásokkal készülök.


e: - Volt már esetleg valami kitűzött cél, újévi fogadalom a versenyzés vagy edzősködés kapcsán az idei évre, mielőtt ez a meccs beesett volna?


AP: - Természetesen. Először is tavasszal tervezek majd újból a kötelek közé lépni a Muaythai Mánián. Ami az edzősködést illeti, igen motiváltnak érzem magam! Jó látni, hogy az eddigi munkám kezd beérni a tanítványoknál. Jövőre már tervezünk elindulni az OB-n is! De tervben van közös sparring edzések szervezése is.


e: - Mikor és hogyan jött ez a lehetőség Mandinec ellen? Tudtál már róla esetleg év végén és ezért kicsit át kellett "böjtölnöd" az ünnepeket vagy csak januárban esett be a dolog?


AP: - Körülbelül másfél hete jött a megkeresés. Igazából edzésben vagyok, a súlyomra pedig odafigyeltem az EB után is, így nem igazán kellett koplalnom.


e: - Hogy állsz a forma időzítésével? Készen állsz már minden tekintetben vagy van még pár utolsó simítás, amit el kell végezni?


AP: - Már csak pontosítások és némi gyorsítás van hátra.


Köszönjük, hogy időt szakítottál ránk és sok sikert a meccsekhez! Szurkolunk Neked, a fejleményekről pedig természetesen továbbra is beszámolunk, mint eddig!