Újabb győzelemre készül Harcsa Norbert

A Felix Promotion szombaton, Pápán rendezi évadnyitó élő televíziós bokszgáláját, melynek programjában helyet kapott a veretlen középsúlyú Harcsa Norbert is.


A 29 éves egykori amatőr válogatott klasszis eredetileg egy olasz ellenfélre készült, ám a talján ökölvívó a hét elején - betegségre hivatkozva - lemondta az összecsapást. Így Harcsa az eredetileg is első számú tartalékként készenlétben és edzésben lévő Kovács Ákos (2 győzelem, 1 vereség) ellen fog kötelek közé lépni.


"Teljesen mindegy, hogy ki lesz az ellenfelem, mert profi pályafutásom legnehezebb felkészülésén vagyok túl" - mondta Harcsa Norbert azt követően, hogy megtudta, az olasz nem utazik el Magyarországra, hogy megküzdjön vele.


"Lent lehettem a válogatott mátraházi alapozásán is. Semmi probléma nem lehet, senki nem veheti el tőlem a nyolcadik profi sikerem. Szeretnék látványos győzelmet aratni, hogy a kritikus hangok is egy kicsit lecsendesedjenek."


A rendezvény főmérkőzésén Kovács Zoltán az olasz Nicola Cipolletta ellen védi WBO Europe övét. Kötelek közé lép még a cirkálósúlyú WBO nemzetközi bajnok Szellő Imre, a váltósúlyú Magyar bajnok Törteli Balázs, Darmos József, Kis Máté és Kispál Zoltán. A rendezvényre a jegyek elővételben elfogytak, de az M4 Sport élőben közvetíti az eseményt február 18-án, szombaton, 22 órai kezdéssel.


A Felix Promotion International sajtóanyaga