Inside GLORY - Összefoglaló és felvezetés

Inside GLORY! Korábban már két ízben is hírt adtunk a GLORY által útnak indított sorozatról, mely nem csak a híreket közli a szervezet háza tájáról, de mind a gálák előtt, mind utána bepillantást nyújt a kulisszák mögé!

Inside GLORY


Most sincs ez máskét, hiszen az Inside GLORY februrári első etapjában az első negyed óra főképp a legutóbbi gálára, a GLORY 37-re fókuszál. Ismét láthatjuk a meccsek előtti bemelegítéseket, készülést, van Roosmalen súlyhozással kapcsolatos drámáját, majd néhány meccs leginkább parázs pillanatát.


A rá következő szegmensben a GLORY első női bajnoka, Tiffany van Soest is kap némi rivaldafényt. Rövid interjújában a kezdetekről, személyes útjáról, a küzdelemről és a bajnoki övről mesél többek között. A majd' hat percben, melyet az Inside GLORY van Soest-ra fordít, nagyon megmutatkozik a GLORY erős PR oldala. Hangulatos, tempós, ütős kis összeállítás lett, melyből egy igazán szimpatikus harcos képe bontakozik ki.


Ezután a GLORY 38 tíz meccsének rövid bemutatása következik, majd Murthel Groenhart készülésébe is betekinthetünk, aki logikusan levezeti, hogy mivel a Holzkentől az övet elhódító Cedric Doumbe-t Yoann Kongolo már korábban kétszer legyőzte pályája során, ő pedig Kongolo-t verte, így egyértelmű, hogy az öv hamarosan az ő derekára kerül majd. Persze addig első lépésként Thongchai-t le kell, hogy győzze még a GLORY 38-on. Ez valószínűleg nem lesz egy nagyon egyszerű feladat.


De bemutatásra kerül a GLORY egyik újabb arca, a Chicago-i Richard Abraham is, a szervezet pedig mindent megtesz a szegmenssel és egy kapcsolódó, Abraham egy teljes napját bemutató videóval, hogy közelebb hozza a rajongókhoz az amerikai harcost.


Abraham feleségével hat gyereket nevelnek, de fő motivációja első közös gyermekük, Maximus, akit mindössze 5 naposan elveszítettek. Hívő emberként Abraham nem adta fel, ment tovább, azóta pedig még ikreik is születtek. Elmondása szerint, mikor nehéz, Maximusra gondol, akit saját kezeivel temetett el és arra, hogy mindent ki kell bírnia. Ha lelövik, sem érdekli, mert semmi sem törheti már meg ebben az életben.


Érdekes kis összeállítást hozott össze tehát az Inside GLORY ezen epizódjával is a szervezet, melynek szűk fél órájában mindenki megtalálhatja, amit keres és a közelgő GLORY 38-ra is kellőképpen ráhangolódhat. Ne hagyjátok ki!


https://www.youtube.com/watch?v=iKA6zWpRShg