GLORY 38 Chicago - Ismét erős a felhozatal!

Pár nap és itt a GLORY 38! A szervezet ezúttal ismét Chicago felé vette az irányt és mint mindig, most is tartogat pár izgalmasnak ígérkező összecsapást a tarsolyában a rajongóknak!

GLORY 38 Chicago lead


Nem csak a fél-nehéz kategória öve kerül terítékre, de egy négy fős tornát is láthatunk majd a GLORY 38 gálán! Artem Vakhitov igyekszik majd megvédeni övét a korábbi bajnok, Saulo Cavalari ellen, a nehézsúlyban pedig az utóbbi öt meccsét zsinórban megnyerő Benjamin Adegbuyi a rutinos Anderson "Braddock" Silva ellen lép majd a kötelek közé.


A GLORY 38 gálával persze koránt sincs még vége a híreknek, újdonságoknak és bejelentéseknek a szervezet háza táján, hiszen ismert már a március 25-re kiírt GLORY 39 programja is. Ezen kívül a GLORY leszerződtette a nehézsúlyú Catalin Morosanu-t is, akit rögtön csatasorba is állítanak a GLORY 38-on.


A GLORY közben szokásos gála előtti interjúkat is megkezdte, de egy új, februári Inside GLORY epizóddal is előrukkolt! Nyugodtan mondhatjuk hát, hogy pörög a gépezet és egészen biztos, hogy sok minden van még a szervezet tarsolyában a 2017-es évre!


A GLORY 38-on feltűnik majd Antoine Pinto, Danyo Ilunga, Murthel Groenhart is és ismét akcióba lendül Zack Mwekassa, aki egy tavaly novemberi, Artem Vakhitov ellen elszenvedett TKO vereség után igyekszik megindulni újra a címmeccs felé vezető úton.


https://youtu.be/9jrH8DF59tw

A videóban ugyan a lényeg benne volt, de nézzük azért a pontos bontást a párosításokat illetően!


Félnehézsúlyú címmeccs:


Artem Vakhitov vs. Saulo Cavalari


Félnehézsúlyú torna finálé:


Az 'A' meccs győztese vs. A 'B' meccs győztese


Váltósúlyú társ-főmeccs:


Richard Abraham vs. Antoine Pinto


Félnehézsúlyú torna 'B' elődöntő:


Danyo Illunga vs. Ariel Machado


Félnehézsúlyú torna 'A' elődöntő:


Zack Mwekassa vs. Zinedine Hameur-Lain


GLORY 38 Chicago Superfight sorozat


Nehézsúlyú főmeccs:


Benjamin Adegbuyi vs. Anderson Silva


Nehézsúlyú társ-főmeccs:


Cătălin Moroșanu vs. Maurice Greene


Superfightok:


Murthel Groenhart vs. Thongchai
Paweł Jędrzejczyk vs. Daniel Morales
Łukasz Pławecki vs. Niclas Larsen