Halker-KirályTeam - Túl a negyven érmen

A tavalyi évet is igen komolyan záró Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia számára idén sincs megállás! Alig járunk benne a februárban, a csapat már 41 begyűjtött éremnél tart!

Halker-KirályTeam


A csepeli Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia a legtöbb hazai és külföldi versenyre utazó klub az országban. Alig volt olyan verseny 2016-ban, ahol ne az éremtábla élén végeztek volna.


A szép számmal megnyert dobogós helyezések csúcsa, kétségtelenül a 14 utánpótlás világbajnoki arany és a 9 felnőtt Európa-bajnoki aranyérem megszerzése volt. Ezzel a csepeli Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia immáron 11.éve a legeredményesebb klubcsapat a világon!


A rendkívül eredményes múlt évet a világverő csepeli kick-boxosok 2017-ben minden bizonnyal megpróbálják felülmúlni. Szemmel láthatóan, ennek már neki is fogtak! Az olaszországi Golden Glove European Cup versenyen, mellyel a tulajdonképpeni versenyéved indul, a 18 ország 82 klubjának 900 nevezése mellett hat fős létszámával eltörpülő KirályTeam-es csapat összességében 9 aranyat, 6 ezüstöt és 6 bronzérmet nyert. Az eredmény az éremtábla 2. helyére repítette a csapatot!


Nem mellesleg két igen fontos trófeát is begyűjtöttek itt Király István Mesteredző tanítványai. A „királykategória”, azaz a Grand Champion küzdelmek nagy esélyese, a világ legeredményesebb kick-boxosa Mórádi Zsolt nem hazudtolta meg önmagát, megnyerte a címet!


A másik fontos trófea, a Kombat Zone nevű, először megrendezésre került, látványos és izgalmas kategória volt, ahol nagy szükség volt a taktikára és a stratégiára. Veres Rolandnak pedig ez annyira jól ment, hogy végül a maga nem egészen 18 évével és 57 kg-jával megnyerte a kategóriát!



Athen’s Challenge 2017

Jött a görögországi megmérettetés, mely a legjelentősebb verseny februárban. A 11 fős csepeli különítmény ezúttal is jelentős mennyiségű, nehéz ellenfelekkel nézett szembe. A Görög bajnokság 12 ország 111 klubjának 2070 nevezésével zajlott!


A KirályTeam-es férfi versenyzők töretlen erejét jól mutatja az a tény, hogy a Grand Champion dobogó mindhárom fokát – a tavalyi évhez hasonlóan, s mint egy házi versenyt vívva - kibérelték maguknak.


A csapat legeredményesebb versenyzője ezúttal is az ifjú Veres Roland volt, aki egymaga 3 aranyéremmel járult hozzá a sikerekhez! A torna végére a 11 fős KirályTeam-es csapat végül 10 arany, 3 ezüst és 7 bronzérmet kasszírozott be.


Mindenkinek gratulálunk!


/A Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia FB oldala alapján összeállította: ellenfelem.hu/