Heti összefoglaló (122.)

Több gála és verseny is közeleg, ennek okán több interjút is olvashattatok a héten néhány érintett szereplővel. Ezt a vonalat a következő hetekben is folytatni fogjuk. De ne rohanjunk annyira előre, nézzük, hogy miről volt szó ezen a héten. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn a Felnőtt Judo OB eredményeiről számoltunk be. Ahol a papírforma mellett akadt néhány meglepetés is. A Glory 37 - Los Angeles eredményeivel sem maradtunk adósok. Izgalmas gála volt a múlt heti is. Megkezdve a már említett interjúk sorát, elsőként Fábián Kristóffal készült Helyzetjelentésünket olvashattátok.


Kedden karatésaink szerepléséről adtunk hírt a Karate1 Premier Leagua párizsi fordulójáról. A lábak kondicionálásáról is esett szó ezen a napon. Van, aki esküszik a lábak rúgásokkal történő kondicionálására, van, aki tagadja ennek hasznosságát, azonban a megfelelően kondicionált lábak előnye vitathatatlan.



Szerdán a stretching fontosságára, a testünk óvására és az edzésre történő megfelelő felkészítésére hívtuk fel a figyelmeteket. Egy közelgő eseményt, a sport coaching teszt napot ajánlottuk nektek még. Mentális blokkok, személyre szabott tesztek, segítség a készülésben! Egy nagyszerű lehetőség sportolók számára, melyet nem érdemes kihagyni!


Csütörtökön az árnyékolás szerepéről a birkózásban témában cikkeztünk. Bemutatva néhány gyakorlatot, ahogy megszokhattátok már. MMA-ban és grapplingben egy egyaránt hasznát lehet venni. Legendás meccsekből felidéztük Bob Sapp és Antonio Rodrigo Nogueira találkozóját.


Pénteken a Magyar Kick-box Szövetség elnökségi üléséről és idei terveiről számoltunk be, ahol szó esett a szövetségi kapitányok sorsáról is. Földvári Judittal is beszélgettünk, az ebből készült interjút ezen az estén olvashattátok. Judit nagy kihívás előtt áll ismét.



Szombaton a Global Grappling következő, debreceni fordulóját harangoztuk be. Nevezni ettől a naptól lehetett a már megszokott webes felületen. A legendáról, Buakaw-ról készült dokumentumfilmet hoztuk az esti pihenéshez.


Vasárnap - akár az otthoni gyakorláshoz is ajánlva - solo grappling drilleket néztük át.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség