Ütközet után - Albrecht Péter

Albrecht Péter trencséni mérkőzése után nyilatkozott nekünk a fogadtatásról, meccséről és arról, hogy mikor láthatjuk őt legközelebb akcióban!

Albrecht Péter


Ahogy arról már beszámoltunk, Albrecht Péter győztesen hagyta el a ringet Lukas Mandinec ellen a Trencsénben rendezett Muaythai Evening gálán! A mérkőzést - akár csak a gála többi profi mérkőzését - Vojvoda György nemzetközi bírónk vezette, így két magyar is örülhetett a ringben Skrobár Róbert szentendrei tanítványa győzelmének.


Szlovák pontozóbírók előtt Peti tökéletes muay thai technikákkal operált, pontos és erős kéz-technikákkal rendre megelőzte ellenfelét, sőt, többször a nála magasabb Mandót sikerült clinchből leborítania... A sokak által csak Sputtiként ismert magyar harcos végig dominált és egy szoros adok-kapok mérkőzésen, de jobbnak bizonyult!



Következzen interjúnk és Peti szavai!

ellenfelem.hu: - A helyszínből adódóan adja magát a kérdés valahol - milyen volt a közönség, illetve a fogadtatásotok?


Albrecht Péter: - Nos, azt kell hogy mondjam kellemeset csalódtam. Már a mérlegelés napján korrekt fogadtatásunk volt. Teljes ellátásban részesültünk a hétvége alatt, de a meccs napján is, amikor megérkeztünk a sportcsarnokba, kedvesek és segítőkészek voltak. A közönség bevonulásom alatt tapsolt :) Ez igazán meglepő és pozitív élmény volt. Nem tapasztaltam semmilyen ellenséges megnyilvánulást, még az eredmény hirdetést követően se.


e: - Volt valami váratlan vagy meglepetés Mandineccel kapcsolatban?


AP: - Nem nem igazán.


e: - El kellett térni valamiben az előre kidolgozott stratégiától, és ha igen, mennyiben?


AP: - Az előre eltervezett ritmus váltások sikerültek, illetve a kombinációk utáni leforgások is.


e: - Volt olyan konkrét pillanat, amikor úgy érezted, hogy megvan a meccs?


AP: - A második menet végén illetve a 3. közepén.


e: - Mi jön most, hol láthatunk legközelebb?


AP: - Tavasszal a Muaythai Mánián biztosan. Addig pedig még bármi jöhet. :)


e: - Üzennél még valamit a rajongóknak vagy valakinek?


AP: - Mindenképp szeretnék köszönetet mondani az edzőmnek és jó barátomnak, Skrobár Róbertnek a felkészítésért (nem sok időnk volt), illetve az eddigi támogatásáért! Köszönetet szeretnék mondani még Vojvoda Györgynek, hogy rám gondolt, mikor megkeresték a meccs lehetőség miatt. De köszönet illeti a magyar szurkoló-csapatot is, akik képesek voltak több órát utazni, hogy szurkolhassanak nekem. Igazán jól esett! Szóval köszönet mindenkinek, aki biztatott, drukkolt!


Köszönjük az interjút, még egyszer gratulálunk és jó pihenést így a meccs után!


https://vimeo.com/249995591