Ferobox Event - Cseh és horvát ellenfelek az elő-meccseken

A Ferobox Event március 14-én, Cegléd városában rendezi idei első bokszgáláját, melynek felvezető programjában a feltörekvő félnehézsúlyú Baranyi Richárd, és a nehézsúlyú reménység, Bogdán Zsolt "Golyó" is kötelek közé lép.


plakát


A Duna TV által élőben közvetítésre kerülő eseményen a veretlen kecskeméti Baranyi Richárdot (9-0) a cseh Rastislav Kovács (27-20-1) ellen hívja majd szorítóba a ringszpíker. "Örömmel lépek kötelek közé Cegléden, mivel Kecskemét közelsége miatt majdnem olyan lesz, mintha hazai pályán bizonyíthatnék"- fogalmazott Baranyi. "Ellenfelem rutinos, de jól felkészültem, ezért nem lehet más a célom, mint a tizedik profi győzelmem megszerzése."


Bogdán Zsolt (8-0) ellenfele Horvátországból érkezik Ceglédre, méghozzá Vjekoslav Bajic (9-8) személyében, akinek jelentős magasságelőnye megnehezítheti a magyar bunyós dolgot. "Elég kemény srácnak tűnik az ellenfelem, valóságos Herkules, de remélem, sokan drukkolnak majd nekem Cegléden is" - jelentette ki Bogdán.


A Gál József Sportcsarnokban megrendezése kerülő eseményre belépőjegyeket a helyszínen, valamint a  <http://budopest.hu/> www.budopest.hu oldalon lehet megvásárolni. Ringbe lép még a kispehelysúlyú WBO Európa-bajnok Bedák Zsolt (23-1) és a pehelysúlyú Laki Róbert (7-0) is, míg a főmérkőzésen a helyiek kedvence, Szellő Imre (4-0) lép kötelek közé egy 10 menetre tervezett mérkőzésen a grúz Shalva Jomardashvili (40-11-2) ellen.


A Duna Tv 21:25-től élőben közvetíti a mérkőzéseket.


forrás: felixpromotion.hu