Ütközet után - Balajti Bia

[caption id="attachment_1403" align="aligncenter" width="504"]Balajti Bia (fotó: Bakondi Gábor) Balajti Bia (fotó: Bakondi Gábor)[/caption]

Az ellenfelem.hu a legutóbbi, ezúttal is nagy közönségsikernek örvendő Fight Night Hungary gála után kérdezte első övét, méghozzá a WKN K-1 Magyar Bajnoki címét elnyerő harcost. Ütközet után - Balajti Bianka!


ellenfelem.hu: - Mesélnél kicsit róla, hogy mi minden járt a fejedben közvetlenül a meccs előtt? Milyen volt a ringbe vezető út?


Balajti Bianka: - A meccs előtt az járt az eszemben, hogy muszáj vagyok nyerni, hiszen hazai közönség előtt fogok harcolni és nagyon sok ismerősöm van jelen. Nagyon izgatott voltam, amíg a nevemet nem mondták, aztán ahogy sétáltam a ring felé, teljesen megnyugodtam. Mikor átleptem a köteleket, tudtam: itthon vagyok.


e: - Milyen érzés volt a WKN K-1 Magyar Bajnoki címet jelentő övvel és a serleggel kezedben?


BB: - Nagyon boldog voltam hogy sikerült, hiszen ez az első övem, amire már nagyon vártam!


e: - Mire készültél a mérkőzés kapcsán? Volt meglepetés? Valami, amire nem számítottál?


BB: - Semmi nagyobb meglepetés nem ért. Szerencsére sikerült ráerőltetnem a saját stílusomat és távomat az ellenfelemre.


Balajti-WKN-champ-Rehak-ellenfelem


e: - Úgy tudjuk volt némi hátráltató tényező is a felkészülésed során, ami miatt ezúttal főleg kézzel dolgoztál...


BB: - Igen, a jobb bokám sérült volt, kétszer is kiugrott, így pedig majdnem 3 hétig nem tudtam rúgni egyik lábammal sem. Mestereim Rehák György és Birics Tamás azonban nagyon figyeltek rám és sokat foglalkoztak a bokámmal, így sikerült a megfelelő mértékig felgyógyulnom a gálára.


e: - Mi a következő lépés? Tartasz egy kis pihenőt vagy mész vissza egyből a terembe és zajlanak tovább az edzések? Esetleg van is valami újabb mérkőzés, verseny vagy ígéret ilyesmire kilátásban?


BB: - Egyenlőre még nincs konkrét időpont , de minél hamarabb szeretnék újra ringben lenni.


Köszönjük az interjút, még egyszer gratulálunk és további sok sikert kívánunk az év hátralévő részéhez ill. természetesen azon túl is!