Heti összefoglaló

Ahogy a jó idő is közeledik, úgy szaporodnak a versenyek és események a magyar küzdősport életben, lassan az összes fellelhető sportág és szervezet felébred a téli álomból. Az viszont már megszokott, hogy az ellenfelem.hu-n mindig folyamatosak a történések, így természetesen a héten is volt miből válogatni. Nézzük sorra!


IMG_0866


A hétfőt az elmúlt hetekben megszokott módon, jógával kezdtük. Kántor Tamás jóvoltából ezúttal megismerhettük a Nitay Központ és Jógateremet, ahol a korábbi cikkben leírtakat el is sajátíthatjátok, és kipróbálhatjátok.


Este aztán megtudhattuk, hogy miként készülnek a Grizzly Grappling Team legkisebbjei a hétvégén Debrecenben megrendezett Global Grappling fordulóra.


grizzly


Kedden Nardelotti Zoltán szerepelt "A sikerek útján" rovatunkban. A győri Unicentrál Bull’s Kick-box & Thai-box SE versenyzőjével, a 2013-ban WAKO Junior Európa-bajnoki II. helyezett, 2014-ben WAKO Junior K-1 Világbajnok és IFMA Muay Thai Európa-bajnokságon II. helyezett, majd a WFC szervezet fél-profi Világbajnoki címét is besöprő fiatal harcossal a kezdetekről, sportról, sérülésekről is beszélgettünk.


Nardelotti-Csanyi-ellenfelem


Szerdán hírt adtunk róla, hogy megalakult a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség, erről a frissen megválasztott elnök, dr. Gulyás Richárd Miklós beszámolóját olvashattátok.


Csapatbemutató rovatunkban ezen a héten a 3K Egyesület mutatkozott be, a vezető, Sípos Dániel jóvoltából.


Csapatkép


Csütörtök este egy kis szakmai érdekességgel jelentkeztünk. A scramblinggel, a közelharccal foglalkoztunk, ezen belül a pozíciószerzéssel és az ellentámadással, mely MMA-ban és Grapplingben egyaránt hasznosítható.


maxresdefault


Pénteken hírt adtunk az ünnepélyes megnyitóval kezdő XIII. Juhász Ferenc Emlékverseny és Nyílt Kempo Világkupáról, MMA magyar bajnokságról is, valamint a közelgő Polyák Imre Emlékversenyről. A napot 'Helyzetjelentés' rovatunk zárta, ahol is Vidákovics Patrikkal beszélgettünk edzésről, a közelmúlt változásairól és a kilátásokról.


Szombaton Bedák Zsolt következő meccséről ill. az azzal kapcsolatos gondolatairól olvashattatok oldalunkon, majd egy remek BJJ dokumentumfilmet, a Roll-t mutattuk be nektek estefelé. Spéth Norbert ezen a napon Horvátországban aratott győzelmet a K-1 világkupán!


Bedák Zsolt


Amint arról ma beszámoltunk nektek, az Irish Open kickbox világversenyen több szép eredmény is született - világkupa győzelem, harmadik hely, stb. Részletek a cikkben! Nem mellesleg, ma 44 éve, hogy New Yorkban egymásnak feszült Joe Frazier és Muhammad Ali. Tizenöt menet és egy mérkőzés, melyre a szakma 'az évszázad meccse' címkét ragasztotta!


Ezek lettek volna tehát a hét legfontosabb történései oldalunkon! Mondhatni, hogy nem telt eseménytelenül ez a hét sem. Hamarosan pedig újdonságokkal jelentkezünk számotokra! ;)


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu  - A harcosok közösség