Heti összefoglaló

A hét ugyan nem tartogatott hazai versenyt vagy gálát számunkra, de ettől függetlenül nem mondható, hogy unalmas lett volna az ellenfelem.hu olvasói számára! Fussuk is végig a jelentősebb híreket és eseményeket!


IMG_0866


Egy közelgő versennyel kezdtük a hétfőt, ami az I. ZBK Hungarian Open, ezen belül a nevezéshez szükséges dokumentumokat tettük közzé, az alábbi cikkben.


A nap során folytattuk megkezdett rovatunkban, melyben a jóga küzdősportokra gyakorolt hatását taglaljuk hétről hétre, Kántor Tamásnak köszönhetően. A negyedik részt itt olvashatjátok újra.


Az estét pedig a szombaton megrendezett Harcosok Klubja gála beszámolójával zártuk. A gálán ismételten remek összecsapásokat láthattunk! A következő HK eseményt április 11-én rendezik, melynek fő attrakciója a Jóni Zsolt és Dudok Károly összecsapása lesz.


HK16-Gilanyi-Koczfan-ellenfelem


Kedden újabb csapatbemutató következett, melyben rendhagyó módon a szurkolókból alakult - mára már versenyeken induló - Fradibox Fight Club mutatkozott be.


Szerdán írtunk a csinos autóversenyzőről, Bús Edináról, aki azon túl, hogy a száguldás nagy szerelmese, a ReGym termében a thai boksszal is megismerkedett, erről mesélt nekünk.


image


Este a sikerek útján haladó Albrecht Péterrel készített interjúnkkal jelentkeztünk. A Szentendre VSE versenyzője 2014-ben többek közt 2 Magyar bajnoki címet is begyűjtött.


Csütörtökön jógás sorozatunk ötödik részében egy gyakorlattal ismerkedhettetek meg, melyet hatékonyan használhattok edzéseitek mellett is.


Estére egy újabb interjú jutott, ezúttal a nyolcszoros Európa- és hatszoros Világbajnok Mórádi Zsoltnak tettünk fel 10 kérdést. Sikerekről, motivációról és sok egyéb másról is szó esett.


moradi-zsolt-ellenfelem


Pénteken mi is megemlékeztünk a két éve elhunyt Ramon Dekkersről. Cikkünkben egy nem mindennapi élet és pályafutás legszebb pillanatairól, főbb állomásairól írtunk.


A délután során hírt adtunk róla, hogy Bozai Gyula sérülés miatt nem tudja vállalni a küzdelmet Szellő Imre ellen a Ferobox Event ceglédi gáláján. A cikkből további részletek is kiderülnek.


Estére aztán egy szakmai írás került az "asztalra", folytatva a megkezdett lábmunka cikk-sorozatot, a harmadik részben egy alap mozdulatsort vettünk végig.


A hétvége első napján a Szigetszentmiklóson májusban megrendezendő Amatőr Muay Thai Világkupáról jelentettünk meg írást. Délután pedig a soron következő Global Grappling forduló versenykiírása következett. A debreceni fordulóra szerda éjfélig lehet jelentkezni!


Szombat este aztán betekintést nyerhettünk az Amerikai Kickbox Akadémia (AKA) történetébe, ahol Javier Mendez keze alatt olyan legendás harcosok pallérozódnak, min Cain Velasquez, Daniel Cormier, vagy épp Gray Maynard.


Ezek lettek volna tehát a hét legfontosabb történései, a következő hét napra is tartogatunk számotokra rengeteg érdekességet!


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség