Heti összefoglaló

Erre a hétre 2 fontos esemény is jutott, amivel kiemelten is foglalkoztunk a napokban. Az egyik a kemposok portugáliai szereplése a WAC 2015 világversenyen, a másik pedig a ma lebonyolításra kerülő Fight Night Hungary újabb gálája. Nézzük sorban a hét eseményei tehát:


IMG_0866


A hétfőt a már előbb elmített kempos eseménnyel kezdtük, felvezetésként az induló válogatottal ismerkedhettünk meg.


Este "A sikerek útján" rovatunk következett, benne pedig Erdős Attilát ismerhettétek meg bővebben.

Erdos-Attila-ellenfelem

Kedden mi is beszámoltunk róla, hogy hivatalossá vált, hogy Budapest rendezheti 2017-ben a Judo Világbajnokságot és a hozzá tartozó Kongresszust!


Később Kelemen Balázs következett, aki az előző hétvégén Németországban lépett a kötelek közé. Balázs mérkőzés utáni gondolatait olvashattátok.


KelemenBalazs


Este a hétvége másik rendezvényével folytattuk, a Fight Night Hungary szervezőjével, Rehák Györggyel olvashattatok interjút.


rehak_gyorgy


Szerdán összefoglalót közültünk az ugyancsak előző hétvégén zajlott WAKO German Open magyar eredményeiről.  Harcosaink 8 ország 570 sportolója mellett vettek részt a versenyen.


german-open-2015-ellenfelem


Este ismét a mai Fight Night Hungary volt terítéken, ifj. Lévai Lászlóval készítettünk egy Helyzetjelentést, aki Koczfán János ellen lép ma ringben.


Levai-Laszlo-Koczfan-Janos


Csütörtök este maradtunk a mai rendezvény bemutatása mellett, a párosítások következtek, melyben egyértelműen kiderül, hogy ismét remek mérkőzéseket láthatnak, akik kilátogatnak ma a Barba Negrában.


Pénteken judós eseménnyel folytattuk. A törökországi Samsunban 8 magyar judós küzd a hétvégén az olimpiai kvalifikációért.


samsun


Este aztán szakmai cikkeink egyikét idéztük fel, a horog ütés gyakori hibát boncolgattunk.

Szombaton megérkeztek az első eredmények Portugáliából. Az első nap termése 6 magyar érem volt.

Képkivágás9

Este aztán a megszokott mederben haladva dokumentumfilm következett. A már korábban megismert Phuket Dreaming sorozat második évadjának első részét láthattátok, A Thai stílus címmel.


A mai napra is jutott magyar érem az összefoglalóba. A Zen Bu Kan Kempo válogatott folytatta remek szereplését Portugáliában, és a szombati versenynap igazi éremesőt hozott magyar szempontból. Az eredményeket ITT olvashatjátok!


Gratulálunk!


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség