Ferobox Event - Célegyenesben a ceglédi gála

A Ferobox Event március 14-én, Cegléden, a Gál József Sportcsarnokban rendezi idei első bokszgáláját, mely élőben kerül közvetítésre a közszolgálatai Duna TV csatornán.


plakát


A rendezvény szervezése már célegyenesben van, összeállt a program, s a ringbe lépő ökölvívók is már az utolsó simításokat végzik az edzőtermekben. Rácz Félix optimistán várja az előttünk álló hétvégét. „Természetesen magyar sikereket várok, teltház előtt” – fogalmazott a Ferobox Event társtulajdonosa. „Ami a telt házat illeti, a jegyértékesítéssel kapcsolatos tegnapi információk szerint szépen fogynak a belépők, köszönhetően annak, hogy Cegléd egyik legismertebb szülöttje, Szellő Imre vívja a főmérkőzést, de Bedák Zsolt, Baranyi Richárd és Bogdán Zsolt küzdelmeire is nagy az érdeklődés.”




„Jó mérkőzéseket várok, Bedák ellenfele ügyes, jó bokszoló, de bízom Zsoltban” – mondta az üzletember. „Szellő ellenfele, Shalva Jomardashvili már bizonyította, hogy nem ijedős, és képes beleállni egy tíz menetes küzdelembe. A grúz kivált egy egyszeri magyar licencet is, hogy a magyar nemzetközi bajnoki övért is meccselhessen –a magyar bajnoki címét ellenfél hiányában nem tudja megvédeni-. Bár Imre súlyilag még nem ért be a nemzetközi cirkálósúlyú mezőnyhöz, viszont egyáltalán nem lennék meglepve ha a mérkőzés középső szakaszában egy-két leütés után ”végezne” Jomardashvilivel.”



Ferobox Box Gála


A rendezvényre jegyet vásárlók közül egy szerencsés különleges ajándékkal gazdagodik a Székely Budo-Sport Kft. jóvoltából: minden megvásárolt tikett sorszáma bekerül egy hitelesített urnába, amelyből a gálán az élő közvetítés előtt kisorsolnak egy nyertest, aki a Cegléden ringbe lépő bokszolók által dedikált SAMAN bokszkesztyűvel, illetve egy Székely Budo vásárlási utalvánnyal térhet haza.


A Ferobox Event idei első gálája további izgalmakat is ígér, hisz Szellő és Bedák mellett kötelek közé lép még a feltörekvő félnehézsúlyú Baranyi Richárd (9-0), a pehelysúlyú Laki Róbert (7-0), és nehézsúlyú Bogdán Zsolt „Golyó” (8-0), de a felvezető program során Egedi Renátó, Duka Krisztián, Török Ferenc, illetve Miskolczi András úgyszintén bemutatkozik a ceglédi közönségnek.


Az esemény hivatalos mérlegelésére pénteken, 16 órától kerül sor a ceglédi Jazz Café-ban (Páva u. 3.).


A Gál József Sportcsarnokban megrendezése kerülő eseményre belépőjegyeket a helyszínen, valamint a www.budopest.hu oldalon lehet megvásárolni.

A Duna Tv 21:25-től élőben közvetíti a mérkőzéseket.

forrás: felixpromotion.hu