Irish open 2015

irish-open-2015-ellenfelem


A világ egyik legnagyobb és legkomolyabb presztízsű versenyén, az Irish Openen versenyeznek harcosaink! A versenyen point fighting, light contact, full contact küzdelmeket láthatnak az érdeklődők, a lehető legmagasabb színvonalon.


Rengeteg induló, csapat, de azt már tudni lehet, hogy Mórádi Zsolt (Halker-Király Team) a 84kg-os kategóriában győzedelmeskedni tudott, sőt, még az Open kategóriát is megnyerte, így tornagyőztes lett! A Titan Kick-Box Full contact SE versenyzői, Gács Kristóf négy meccset nyerve, Bitó Arnold pedig ötöt lettek elsők!


Dyékiss Nóri (Titan SE) megverte lengyel ellenfelét 52kg-ban, Görbics Gábor (Titan SE) legyőzte német ellenfelét, Brunner Boglárka (Titan SE) a full contact kategóriában nyert. Brunner Bogi Irish Open világkupa győztes, Dyékiss Nóri a 3. lett, Görbics Gábor a döntőben a dán-orosz Nyikolajjal küzdött, aki a 67 kg-os súlycsoport tavalyi EB győztese. Gábor egy súlycsoporttal feljebb küzdött, mivel influenza hátráltatta fogyasztásában. De Gábor így is győzedelmeskedett - megnyerte az Ír Világkupát! A csapat mérlege így négy arany, egy ezüst és egy bronz!


Debreczeni Dezső is indult a 35 év feletti, veterán kategóriában és a 32-es táblából az előkelő 5. helyet szerezte meg!


GRATULÁLUNK MINDENKINEK!


A versenyt az alábbi linken követhetitek:


https://www.youtube.com/watch?v=HmCY48MiqWE&rel=0