Debrecenben lép újra ringbe Balogh Norbert

IMG_4624


Hosszú idő után újabb rangos sorozat helyszínéül szolgál Magyarország, a Venum Victory World Series gálasorozat harmadik állomásaként látogat majd hazánkba, azon belül is Debrecenbe. Ha pedig a Főnix Csarnokban gála van, akkor nem hiányozhat a város egyik leghíresebb bunyósa sem, Balogh Norbert


Sokan vártunk már egy hasonló rendezvényre, hogy újra nemzetközi mezőnnyel mérhessék össze tudásukat hazánk legjobbjai. Ennek megfelelően Balogh Norbi sem hiányozhat majd a ringből. A gálával kapcsolatban tettünk fel néhány kérdést neki.


ellenfelem.hu: - Mikor is volt pontosan, amikor a legutóbb a debreceni közönség ringben láthatott?


Balogh Norbert: - Tisztán emlékszem. 2011. december 17-én, Fightcode világbajnoki döntőn látott utoljára a debreceni nagyérdemű közönség, amikor a fehérorosz sráccal bunyóztam az elődöntőben.


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=DTRiHX2fWCs&w=560&h=315]


e.: - Hogy fogadtad a szervezők felkérését? Sokat számított a döntéskor, hogy Debrecenben lesz a gála?


B.N.: - Természetesen nagyon örültem, hogy elsőként értesülhettem a tornáról, ami nagyon magas színvonalú. A szervezőknek köszönöm a lehetőséget, hogy megmutathatom magam pár év után újra hazai környezetben.


e.: - Hogy épül majd fel a felkészülésed, kik segítenek majd az augusztusi időpontig?


B.N.: - A felkészülésem nem egyszerű, hiszen mindennap délelőtt-délután privát, este pedig csoportos edzéseket tartok. Ezért nagyon nehéz volt kialakítani az idősávokat a saját tréningeimhez. Felkészülésemhez fontos volt, hogy  olyan edző,szakember irányítsa őket, aki tudja mi is kell nekem. Kijavítja a hibákat, iskoláztat,párnáztat,fizikálisan összerak. És persze ami a legfontosabb, hogy elfogadjam és elismerjem mint edzőt!
Gönczi János Kickbox világbajnok külön személyre szabott edzésterv alapján, napi 2 edzéssel (reggel este) segíti és irányítja edzésmunkám.


e.: - Hosszú idő után újra egy nemzetközi sorozat egyik állomása lehet Magyarország. Adhat-e ez majd szerinted egy új lendületet a magyar küzdősportnak és a versenyzőknek? 


B.N.: - Nem hogy új lendületet ad, hanem ez az állomás mutatja meg igazán a versenyzőknek, a laikusoknak és az egész szakmának, hogy mi is az a szint, amit nekünk magyaroknak nem csak képviselnünk kell, hanem hozni is azt a szintet, amit az elit és a nemzetközi mezőny elvár.


e.: - Köszönjük Norbi!


B.N.: - Köszönöm a lehetőséget az ellenfelem.hu-nak!


Az augusztus 22-i gála pontos részleteivel hamarosan egy külön cikkben foglalkozunk, a gálán Norbin kívül több magyar tehetség ringbe lép majd!