TEK Gála 2015 - Remy Bonjasky a díszvendég

Idén is megrendezi egész napos küzdősport rendezvényét a Terrorelhárítási Központ és az ORFK RSZKK, melynek idei díszvendége Remy Bonjasky lesz!


Az idei gála októberben kerül megrendezésre, és a SYMA Csarnok helyett ezúttal a Tüskecsarnokban zajlanak a programok. A versenyszámok palettája most is széles skálán mozog majd, így lesz WAKO K-1 Amatőr full-contact, WKF Karate Kata és Kumite, Knock down Kyokushin Karate Kata és Kumite illetve Ju Jitsu Gi, NoGi, Combat Grappling és Cage Grappling versenyek/versenyszámok.


plakát_2015_v1-01


Minden fontosabb információ megtalálható a hivatalos versenykiírásban ITT!


Térjünk rá kicsit a gála díszvendégére, a K-1 legendára, Remy Bonjasky-ra. A holland "Repülő úriember" Bonjasky 3x volt K-1 világbajnok, elsőként 2003-ban sikerült a címet elhódítania, amikor a döntőben Musashi-t verte pontozással, majd 2004-ben megvédte övét úgy, hogy legyőzte Ernesto Hoost-ot, Francois Botha-t és Musashi-t is!


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Hckees7mlU0&w=420&h=315]


Pályafutása során kétszer került szembe magyar kihívóval, egyszer Karacs Attilának, és egyszer Varga Péternek is volt lehetősége megküzdeni a hollanddal, sajnos mindketten vereséget szenvedtek ellene.