Sérülés után Európa elitje ellen Mihalik György

[caption id="attachment_7402" align="aligncenter" width="502"]11721371_1164658396894079_1374692333_n fotó: Sas Gábor[/caption]

Ahogy már több cikkben is felhívtuk rá a figyelmeteket, augusztus 22-én az év egyik legnagyobb durranása következik a debreceni Főnix Csarnokban a küzdősportok szerelmesei számára. A Venum Victory World Series harmadik állomásán hazánk legjobbjai csapnak össze Európa és a világ legjobb harcosaival, cél a párizsi döntő!


Szót ejtettünk már a gála több fontosabb részletéről is, így a díszvendég Alexey Ignashov pályafutását is átböngésztük. A sort azonban a legnagyobb magyar visszatérővel, Balogh Norbival nyitottuk. A debreceniek kedvencét Gönczi János kick-boksz világbajnok készíti fel a hazai selejtezőre. A másik nagy visszatérő a Jóni Team harcosa, Mihalik György lesz, aki hosszú sérülés után a Főnix Csarnokban lép újra szorítóba, erről beszélgettünk vele.


vws_plakat


Egy motorbaleset miatt kellett hosszabb időszakot kihagynom, melynek oka az volt, hogy a kulcscsontomnál szakadt el a szalag. Előtte pedig már a térdemmel is bajlódtam nyár elején a balesetet megelőzően. 100%-os edzésmunkát nagyjából 7-8 héttel ezelőtt tudtam elkezdeni. Fizikálisan már jó erőben vagyok, most kezdődnek a sparringok majd, ehhez keresünk nehézsúlyú ellenfeleket, illetve a Karacs Attila által indított pénteki közös sparringokra járunk majd el, illetve Veres Ádámmal is kesztyűzünk majd. Most 1 pihenőnap mellett heti 10-12 edzéssel készülök, délelőttönként az erősítés, állóképesség fejlesztése van, este és délután pedig a technikai foglalkozások. A debreceni gálán a négyes tornában veszek majd részt, a kezdő ellenfelemet, a francia srácot már felmértük már, illetve a többiekből is előre készülünk majd a fellelhető anyagok alapján.” - mesélte megkeresésünkre a Jóni Zsolt tanítványa.


Nagy visszatérésekben nem lesz hiány, ami csak fokozza a várakozás izgalmát. Mindezek mellett a színvonalas külföldi versenyzők is garantálják, hogy igazán ütős pofonoktól legyen hangos a Főnix Csarnok!


Jegyek kaphatóak 1990, 2990, 4990 Ft-os árakon a Tourinform debreceni irodájában, a Kölcsey Központban és a Fórum bevásárló központ Coffeeshop kávézójában. További info: www.k-1.hu