Edzőtáborozott a Magyar Kempo Szövetség

Balatonlellén edzőtáboroztak a Magyar Kempo Szövetség tagjai július elején. A harcművészek készülnek a hazai és az Európa-bajnokságra.




[caption id="attachment_7193" align="aligncenter" width="560"]kemposzövtab fotó: Magyar Kempo Szövetség[/caption]

A szokásoknak megfelelően idén is a Balaton közvetlen környezetében tartotta központi edzőtáborát a Magyar Kempo Szövetség. A balatonlellei Park Hotel tavaly már bizonyította, hogy ideális helyszín a különböző szárazföldi és vízi edzések lebonyolításához, valamint a sportolók teljes körű kiszolgálásához. A több mint százhúsz táborlakónak nem csupán a fárasztó tréningekkel, de az időnként közel 40 C fokos kánikulával is meg kellett birkózniuk.


A technikai és küzdelmi oktatásokat olyan mesterek irányították, mint például Hanshi Lovász Gábor (7. dan), vagy Hanshi Várszegi Rudolf (7. dan). Napi négy edzés várt a kempókákra Lellén. Oktattak fegyverrel és anélkül, szabadban, vízben és teremben. Mindezt pénteken színesöv-vizsgával foglalták keretbe a tábort a szervezők.




[caption id="attachment_7195" align="aligncenter" width="504"]kemposzövtör fotó: Magyar Kempo Szövetség[/caption]

Az őszi szezonra történő felkészülés rendkívül fontos a sportolóknak, hiszen a magyar versenysorozatok folytatódása mellett Európa-bajnokságon is bizonyíthatnak majd a legjobb hazai kempósok. A kontinenstornát december elején rendezik Budapesten.


/forrás: pecsupress.hu/