Nyíregyházán járt a Gracie Barra Miskolc!

Gracie Barra Miskolc - Nyíregyháza



A miskolci Vita Gym egyesületén belül működő Gracie Barra Miskolc a hétvégén részt vett a Gracie Barra Nyíregyháza által megrendezett, Max Carvalho vezette gyerek és felnőtt bjj szemináriumon. Az erről készült beszámolót most Győrfi Károly edző jóvoltából olvashatjátok!

"A keleti régióban működő BJJ iskolák évek óta nagyon jó viszonyt ápolnak. A nyíregyházi, debreceni és miskolci csapatok és edzők mindenben támogatják és segítik egymást.


Ezt mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy rendszeresen látogatják egymás edzéseit és szemináriumait.  A hétvégi eseményre a Gracie Barra Miskolc első ízben már gyerekeket is vitt magával. Az egész napos program megterhelő és fárasztó volt, mivel az új technikák elsajátításán kívül küzdelmekre is sor került.


Max mester könnyed és lehengerlő oktatási stílusának köszönhetően gyorsan repült az idő. Ismét rengeteg hasznos  dolgot tanultunk és jó volt újra találkozni a rég nem látott sportbarátokkal is.


A mester most sem felejtette el kiemelni, milyen fontosnak tartja, hogy a csapatok összetartsanak és örül, hogy megint ott voltak a Debreceni és Miskolci barátok."


Győrfi Károly ezúton is szeretné megköszönni a vendéglátást és a szülinapi meglepetést, mi pedig a beszámolót!