A ringben akar bizonyítani Laki Róbert

2016. első hazai élő televíziós bokszgáláját rendezi szombaton a Felix Promotion csapata, méghozzá a salgótarjáni sportcsarnokban, ahol a magyar profi ökölvívás színe-java kötelek közé lép.

Laki Róbert

A programban a pehelysúlyú magyar-bajnok Laki Róbertre (11 győzelem, 1 döntetlen) is komoly feladat hárul, hiszen a remek mérlegű grúz Artur Movsesyan-nal (11 győzelem, 2 vereség) csap össze. A 23 esztendős kecskeméti reménység tudja, hogy bizonyítania kell, nem csak a közönségnek, hanem saját magának is.


„Már hónapok óta Németh Ottóval készülök, akinek közel tízévnyi profi ökölvívó tapasztalata van, amit igyekszik átadni nekem. Sok új dolgot tud nekem mutatni, megtanítani. Úgy érzem, egyre jobban összecsiszolódunk, és a mostani felkészülésem is remekül sikerült” - nyilatkozta Laki Róbert.


„Bizonyítani akarok mindenkinek, beleértve magamnak is, hiszen sokkal többre vagyok képes, mint amit korábban mutattam. Salgótarjánban azt szeretném megmutatni, hogy nagyobb feladatok megoldására is képes vagyok.”


A pehelysúlyú reménység tavaly ősszel már bokszolt egy grúz ellenféllel, és bár a második menetben nyert, riválisa a párharc elején némileg zavarba tudta hozni.


„Ez az, amit többé nem engedhetek meg” - jelentette ki Laki. „Movsesyan nem ügyetlen bokszoló, de elemeztük a stílusát, és kidolgoztuk a taktikát ellene. Mindent megteszek, hogy meglegyen a siker.”


Laki idén komoly terveket dédelget, szeretne újra címmérkőzéseken kötelek közé lépni. „Remek lenne egy magyar-bajnoki címvédő mérkőzésen küzdeni, aztán később egy nemzetközi ifjúsági övet is célba vehetnék. De ezekhez a meccsekhez Salgótarjánon át vezet az út, hisz az Artur Movsesyan elleni meggyőző siker megnyithatja előttem a kapukat” - zárta gondolatait a 23 éves ökölvívó.


Az M4 Sport által élőben közvetítésre kerülő bokszgálán a Felix Promotion számos ismert versenyzője kötelek közé lép. A főmérkőzésen Szellő Imre bizonyíthat, de láthatjuk még Baranyi Richárdot, Harcsa Norbertet, Pintye Szabolcsot, Darmos Józsefet és Bozai Gyulát is.


felixpromotion_salgotarjan


A rendezvényre a www.budopest.hu oldalon lehet elővételben belépőjegyet vásárolni. Az eseménnyel kapcsolatos további információkért keresse fel a www.felixpromotion.com oldalt.


/forrás: Felix Promotion International/