Grappling Magyar Bajnokság – Beharangozó

Várhatóan a legnagyobb létszámú hazai földharc versenyt rendezik meg a hétvégén Budapesten. Ez lesz a 2016. évi Magyar Grappling Bajnokság a Global Grappling rendezésében!

Grappling_Magyar_Bajnoksag_2016_kicsi

A Global Grappling budapesti fordulói korábban rendre az egyik legmagasabb nevezési számokkal rendelkezett, és várhatóan idén is népes tömeg gyűlik majd össze a tatamikon.


Az hétvégi verseny rangját emeli, hogy Grappling Magyar Bajnokság, annak köszönhetően, hogy a Global Grappling csatlakozott a Magyar Grappling és MMA Szövetséghez, egyben kvalifikációs viadal is a UWW (United World Wrestling) törökországi Európa-bajnokságára, illetve a Belorussziában megrendezésre kerülő Világbajnokságra is!


globalgrappling


A versenyszámok a megszokotthoz igazodóan Gi, No Gi, Combat Grappling és Kesztyűs Küzdelem. Ezeken felül rendeznek majd Gi Opent is! Korosztályok, ahogy mindig, a manótól a seniorig mindig súlycsoportban!


A részletes versenykiírás ITT találjátok. Nevezni február 10-én, délig lehetséges! A helyszínen utólagos nevezésre már nincs lehetőség!


A Grappling Magyar Bajnokság helyszíne Budapesten a XVIII. kerületi Pestszentimrei Sportkastély lesz (Kisfaludy út 33/c).


A lebonyolításban sem történt változás, 8 órától mérlegelés, és a 10 órai megnyitó után rajtolnak a küzdelmek a tatamikon!


Reméljük, hogy nem csak a nevezők, hanem a nézők is szép számban képviseltetik majd magukat hétvégén, hiszen biztosra vehető, hogy látványos és szép küzdelmeket láthatnak azok, akik kicsit is kötődnek a földharchoz!