Rácz Félix - A lehetőségekkel élni kell

Rácz Félix már kétszer is megtisztelte honlapunkat azzal, hogy időt szánt ránk, és válaszolt feltett kérdéseinkre. Most egy videós beszélgetést láthattok a Felix Promotion alapítójával, melyet a Dinó Sporthíradó adásában rögzítettek.

racz-felix


A beszélgetés során olyan témákról mesél - és fejti ki véleményét - Rácz Félix, mint Kelemen Balázs németországi veresége, mellyel kapcsolatban kis csalódottságról számol be. Téma volt természetesen a Bedák Zsolt vs Nonito Donaire összecsapás körüli huzavona, de magától értetődően a manager többi versenyzője is szóba kerül.


https://www.youtube.com/watch?v=xmkRc9t_cU8?feature=oembed&wmode=opaque&rel=0&showinfo=0&modestbranding=0&autoplay=0&controls=0

A Felix Promotion soron következő - idei első - gáláját február 20-án rendezi majd Salgótarjánban, ahol az iroda tehetségei közül Szellő Imre és Harcsa Zoltán is ringbe lép. Bedák Zsolt szereplése a Donaire elleni mérkőzést megelőző tárgyalások kimenetelétől függ, de Rácz Félix szeretné, ha Bedák ringbe tudna lépni 20-án, és az ökölvívó is ennek megfelelően végzi az edzéseket.