HK21 - Erdős József nyerte az övet

Az aTerem Harcművészeti Központban tegnap lezajlott a Harcosok Klubja Versenysorozat 21. gálája, melynek programjában helyet kapott a Mesterek csatája 2. felvonása is.

hk21_erdős vs hajdu_cover
A Harcosok Klubja tegnap 21. alkalommal nyitott ki, melynek programjában helyet kapott a Mesterek csatája 2. felvonása is, Erdős József és Hajdu Gábor párosítással. A mesterek - ahogy az első alkalommal tavaly - idén is egy muaythai Magyar Bajnoki övért szálltak ringbe.

Az előzetes beharangozóból kiderült, hogy Hajdu Gábor tavaly a Dudok vs Jóni mérkőzés győztesével szeretett volna mérkőzni, de időközben mindkét harcos visszavonult, így Erdős József személyében kapott ellenfelet a tegnapi - 5 menetre kiírt - összecsapásra.


A Mesterek csatájához méltóan mindkét versenyző alaposan felkészült, hogy a mérkőzés színvonala megfelelő legyen a Kató Mihály Emlékverseny szintjéhez. Az öv végül Erdős József derekára kerülhetett fel, miután egy szerencsétlen esést követően Hajdu Gábor válla megsérült, így nem tudta folytatni a mérkőzést. Így is hatalmas gratuláció illeti, és bízunk benne, hogy nem komoly a sérülése! Erdős Józsefnek pedig a frissen elnyert bajnoki övhöz szeretnék gratulálni, mely egy kemény felkészülés végét koronázta meg.




[caption id="attachment_11272" align="aligncenter" width="504"]Harcosok Klubja 21 Fotó: Harcosok Klubja Versenysorozat[/caption]

A mesterek előtt ringbe lépett még többek mellett - az általunk is beharangozott páros- Vidákovics Patrik és Pokorni Ádám is.


A két versenyző stílusát ismerve borítékolható volt, hogy parázs mérkőzés lesz látható a ringben. Ezt nem is hazudtolták meg a srácok, olyannyira, hogy az előzetesen kiírt három menetet egy extrával is meg kellett fejelni, mert a bírák nem tudták a látottak alapján az egyértelmű győztest megnevezni. Az extra menet végül a Fighting Kempo harcosának, Pokorni Ádámnak a győzelmét hozta, aki pontozással verte Vidákovics Patrikot.




[caption id="attachment_11273" align="aligncenter" width="501"]Harcosok Klubja 21 Vidákovics vs Pokorni Fotó: Magyar Kempo Szövetség[/caption]

Az Energy Gym versenyzője,  Géczei Róbert kiütéssel nyert fj. Kurdy István ellen (a meccs fénypontjai ld. lentebb), de a ReGym harcosai is remek mérkőzéseket vívtak! Keresztesi Krisztián nagy fölénnyel, Breszkó Bence pedig TKO-val győztek. A miskolci Vita Gym 3 győzelemmel térhetett haza, ráadásul Bordás Alex és Varga Róbert az első menetben, nagyjából egy perc alatt nyertek kiütéssel!


https://www.instagram.com/p/BCaW47Qwd2c/


A gála mérkőzéseinek felvételei hamarosan elérhetők lesznek, hogy aki lemaradt voltna róla, az is megtekinthesse többek közt a már fent említett összecsapásokat is!



Gratulálunk minden versenyzőnek!